James Donkey 711 Aldım

Hayırlı olsun, 3 dakika içerisinde 3600X'in stoğu bitmişti.
3 Dakika içinde bitmedi maalesef , bende 22.01 olmadan 3d kodu girdim ürün hata verdi çekmedi kartı kartta limit var her şey var adamlar aşırı hırslı alırken nasıl bu kadar hızlı alıyorlar anlamış değilim

Stoklar Tam 54 Saniyede Tükendi, Ben Tam 26 Stok Kaldığında Almayı Başarabildim(Çok Şükür) Kargo Parasıyla birlikte 78.90TL'e Denk Geldi, Alanlara Şimdiden Hayırlı Olsun alamayanlarda diğer Gaming Gecesi nasiplerini beklesin ♥
aynen ya ben 20 30 saniyede aldım kod cok geç geldi 30 40 saniye bekledim yoksa bende alırıdım ama inş sırf kulaklgıı kötü olup yada olmayanlar almıştır sırf satmak için alanlara burdan taa ***

aynen ya ben 20 30 saniyede aldım kod cok geç geldi 30 40 saniye bekledim yoksa bende alırıdım ama inş sırf kulaklgıı kötü olup yada olmayanlar almıştır sırf satmak için alanlara burdan taa ***
15sn içinde kart girdim 10sn içinde kodu girdim yine hata verdi

3 Dakika içinde bitmedi maalesef , bende 22.01 olmadan 3d kodu girdim ürün hata verdi çekmedi kartı kartta limit var her şey var adamlar aşırı hırslı alırken nasıl bu kadar hızlı alıyorlar anlamış değilim
2 Dakika geç gördüğüm için özür dilerim. Pardon ama ''öhm!''

Ben aldım da kullanan arkadaşlar ne diyor acaba memnunlarmı ?

Ben ilk defa gördüm böyle ilan vermeler felan.
bundan sonra her hafta bakacağım bakalım inş daha güzel bi ürün yakalarım ama ben şeydende kaybetmiş olabilirim kod geldi yazdım emin olmaadım sildim bir daha yazdım belki hemen enter yapsam alırdım :D olm ya çok üzüldüm 30 tl lık kulaklıga devam ke

kanka böyle etkinlik ben ilkkez gördüm yani 200 tladan 70 TL düşen bi ürün bir kere daha oldumu bu olay yokas yenimi
kanka geçen mousu 1 tl ye satmışalrdı 10 sn içinde tükendi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,785
Üyeler
188,477
Son üye
DOBLO
Geri