James Donkey 712 vs Havit H2002P

nightway

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, başlıkta belirttigim üzere yeni kulaklık alacağım ve bu 2'si arasında kaldım. Aslında H2002P'yi düşünüyordum fakat 4-5 yıldır James Donkey 712 kullanan bir arkadasım vardı ve James Donkey 712 önerdi direkt bende bayağı kararsız kaldım 2'si arasında H2002P hakkında daha az kötü yorum yapılmış ama arkadaşım çogunun yalan olduğunu vs. söyledi ayrıca bu Havit kulaklığın kardeşinde olduğunu ve James Donkey kadar iyi olmadığını da söyledi, o yüzden kararsız kaldım bayağı. Sizin öneriniz nedir? Bu arada gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama laptop kullanıyorum.

Kesinlikle havit. Mikrofon konusunda özellikle oyuncu kulaklıkları harika. Bim deki 500tl lik oyuncu kulaklığındaki mikrofon bile o kadar kaliteli ki. Ayrıca ses olarak da bence harikalar. Bir tane kullanıyorum ama oyuncu kulaklığı değil. Yine de oyun modu var ve aktif gürültü önleme de güzel ayrıca pil ömrüde iyi ama bu ikisi arasından özelliklere bakarsak da havit bence. Görünüş olarak da daha iyi bence. Birde şekil ve malzeme kalitesi olarak havit hem çok premium hemde çok rahat hissettiriyor şekli de tam uyar zaten şekilleri görüyorsun. James Donkey çok ayrı duruyor bir yeri metalik gri bir yeri siyah falan havit mis gibi kulaklıklar üretiyor f/p kulaklıkda havitden şaşmam

Kesinlikle havit. Mikrofon konusunda özellikle oyuncu kulaklıkları harika. Bim deki 500tl lik oyuncu kulaklığındaki mikrofon bile o kadar kaliteli ki. Ayrıca ses olarak da bence harikalar. Bir tane kullanıyorum ama oyuncu kulaklığı değil. Yine de oyun modu var ve aktif gürültü önleme de güzel ayrıca pil ömrüde iyi ama bu ikisi arasından özelliklere bakarsak da havit bence. Görünüş olarak da daha iyi bence
Arkadaşım james donkeyi çok önerdi ama dediğim gibi havit internette daha çok öneriliyor arkadaşımı mı dinlemeliyim interneti mi sence ya çok kararsız kaldım

James Donkey alsan pek mantıklı olmaz gibi.
Hocam ses kalitesi vs. james donkeyle aynı diye biliyorum zaten,forumlarda öyle diyolardı hem oyun oynarken ses kasmak için vs. hem de arkadaşımla konuşmak icin kullanacagım havit her türlü daha mantıklı bi karar o zaman?

Arkadaşım james donkeyi çok önerdi ama dediğim gibi havit internette daha çok öneriliyor arkadaşımı mı dinlemeliyim interneti mi sence ya çok kararsız kaldım
3.5 yıldır jd720 kullanıyorum kulaklık ped derisi soyuluyor dert etmezsen al yoksa havit happy hourdan iyi bir şeyler alırsın

Hocam ses kalitesi vs. james donkeyle aynı diye biliyorum zaten,forumlarda öyle diyolardı hem oyun oynarken ses kasmak için vs. hem de arkadaşımla konuşmak icin kullanacagım havit her türlü daha mantıklı bi karar o zaman?
Havit mikrofonları daha iyi süngeri fln da var rüzgar vantilatör vurmalar falan sıkıntı olmaz kıyafetine çarparsa yani bufğh diye bir ses gelşmez ve netlik olarak aşırı net sesi var havit kulaklığın ayrıca daha rahat duruyor kulak pedlerinin şekli yuvarlak olunca pek rahat olmuyor bence havitin kulaklıklarının şekli genelde yuvarlatılmış dikdörtgen gibi olduğu için çok rahat oluyor görünüş olarak da James Donkey toplama kulaklık? gibi duruyor

James Donkey alınmaz. H202P

Havit mikrofonları daha iyi süngeri fln da var rüzgar vantilatör vurmalar falan sıkıntı olmaz kıyafetine çarparsa yani bufğh diye bir ses gelşmez ve netlik olarak aşırı net sesi var havit kulaklığın ayrıca daha rahat duruyor kulak pedlerinin şekli yuvarlak olunca pek rahat olmuyor bence havitin kulaklıklarının şekli genelde yuvarlatılmış dikdörtgen gibi olduğu için çok rahat oluyor görünüş olarak da James Donkey toplama kulaklık? gibi duruyor
Hocam görünüş vs. çok umrumda değil oyunlarda ve müzik dinlerken verdiği ses kalitesi daha önemli benim için en azından adamın nerden geldiğini anlayabiliyim yani görünüş önemli degil

Jd 711 al ben 11 den 12 ye geçtim zamanında 11 çok iyiydi 12 hem rahatsız hem ses kalitesini begenmedim

"combatry" kodu ile biraz daha düşüyor fiyatı. İyzico üye olup hesabını doğruladıktan sonra uygulama içerisinden 500TL kampanyasına katılırsan 700TL ye almış olursun.

"combatry" kodu ile biraz daha düşüyor fiyatı. İyzico üye olup hesabını doğruladıktan sonra uygulama içerisinden 500TL kampanyasına katılırsan 700TL ye almış olursun.
Hocam o zaman havit alıyorum ya, dedigim gibi ses kaliteleri benzer deniyo zaten

Geri