James Donkey 712 Alınır mı?

arkadaşın büyük ihtimal saçma sapan bir kulaklıktan geçtiği için ona harika geliyordur ayrıca bir kulaklığın sesine alıştıktan sonra diğerleri kötü gelebilir bu kulağınız ile alakalı dediğim gibi arctis 1 i iade edip eski 3 4 yıllık kulaklığıma devam ettim James Donkey uzun ömürlü bir marka değil gidin gamepower alın 5 yıl kullandım kaybetmesem dahada kullanırdım mikrofonu çok kaliteli ve uzun ömürlü
bende cok kaliteli kulaklıklar kullanmadım o yüzden cok dert edecegimi sanmıyorum ama sanırım gamepowerin mihawk modeli daha iyi

bende cok kaliteli kulaklıklar kullanmadım o yüzden cok dert edecegimi sanmıyorum ama sanırım gamepowerin mihawk modeli daha iyi
hocam mihwak bence çok kaba ben mei rgb kullandım onu öneririm rangers kizaru ve kai titanium rgb öneririm normal kai modeli jacklı diye biliyorum baştan söyliyim 3 4 yılın ardından mei rgb nin pedleri bende soyulmaya başladı ama işime geldi terletiyordu haberin olsun

hocam mihwak bence çok kaba ben mei rgb kullandım onu öneririm rangers kizaru ve kai titanium rgb öneririm normal kai modeli jacklı diye biliyorum baştan söyliyim 3 4 yılın ardından mei rgb nin pedleri bend esoyulmaya başladı ama işime geldi terletiyordu haberin olsun
Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyelerin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri