James Donkey M2 ALINIR MI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sadece windows kuraağım ne ile karşılaşırım bunu alırsam(not hazır sistem)
Okuma yazma hızı vaat edilenden daha düşük olur, ısınma sorunu olur, kapasitenin yarsını anca kullanırsın.
Bu sorunlardan kaynaklı da bilgisayarın drop yer. Tabi bunlar karşılaşabileceğin sorunlar ille de hepsi olacak diye bir kaide yok.

Aynı ürünü indirimle 329 liraya almıştım, gayet memnunum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. 2000/1600 mb civarı okuma yazma değerleri sunuyor.

Sistemim sata SSD'ye kurulu, bu SSD'yi sadece oyunlar için kullanıyorum. Bütün oyunlarım bu SSD'de kurulu.

Okuma yazma hızı vaat edilenden daha düşük olur, ısınma sorunu olur, kapasitenin yarsını anca kullanırsın.
Bu sorunlardan kaynaklı da bilgisayarın drop yer. Tabi bunlar karşılaşabileceğin sorunlar ille de hepsi olacak diye bir kaide yok.
peki normal ssd lerde ısınma vs olur mu
Post automatically merged:

Aynı ürünü indirimle 329 liraya almıştım, gayet memnunum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. 2000/1600 mb civarı okuma yazma değerleri sunuyor.
böyle kullananların yorumları lazım işte bana teşekkürler :D

O sorun yaşamamış diye senin yaşamayacağın anlamına gelmez. 10 kişi kötü diyor 1 kişi iyi diyor sen o bir kişiye inanıyorsun. Yolun yol değil dostum kendini avutmaya gelmişsin sen buraya.

O sorun yaşamamış diye senin yaşamayacağın anlamına gelmez. 10 kişi kötü diyor 1 kişi iyi diyor sen o bir kişiye inanıyorsun. Yolun yol değil dostum kendini avutmaya gelmişsin sen buraya.
hayır buraya yazanların çoğu kullanmadan konuşanlar onlardan bahsediyorum

sadece windows kuraağım ne ile karşılaşırım bunu alırsam(not hazır sistem)
Kral, benim sana tavsiyem BX500 alman yönünde.
Hem çok uygun fiyatlı oluyor, hem sorunsuz.
Üstelik istersen M2 hızlarında da çalıştırabiliyorsun.

AYRICA BEYLER TEKRARDAN SÖYLÜYORUM BELKİDE BURAYA SADECE WİNDOWS BİLE KURABİLİRM

reis HAZIR SİSTEM alacağım

peki normal SSD lerde ısınma vs olur mu

Kullanmadan konuşanların dediklerine pek aldırış etmeyin. Ama bana sorarsanız bu fiyat bu SSD için çok fazla, aynı fiyata başka marka bulunursa alınabilir. Benim için 329 lira mükemmel fiyattı o yüzden hemen aldım. Şu ana kadar da ısınma, drop, donma vb. hiçbir sorunla karşılaşmadım.

AYRICA BEYLER TEKRARDAN SÖYLÜYORUM BELKİDE BURAYA SADECE WİNDOWS BİLE KURABİLİRM
reis HAZIR SİSTEM alacağım
Al reis, alma demiyorum ki.
Hazır sisteme en fazla - bakiye ekleyen SSD'yi seçersin, sonra harici olarak istediğini alırsın.

Size tavsiyem, öncelikle imzanızdaki "tavsiye" niteliğinde olan yanlışları düzeltmeniz. Önce onları düzeltin, sonra millete akıl verirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri