James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 tl civarı uygundur rgb veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım
Neden saçmalık dedin ve önerdiğin mouse yide atarmısînO fiyata James Donkey almak saçmalık. G103 Lightsync bak.
James Donkey iyi değil. Bu fiyata çok kötü. Internet G102 Lightsync akakçe yaz bak.Neden saçmalık dedin ve önerdiğin mouse yide atarmısîn
Neden James Donkey. Kalitesiz bir marka. Başkasına sorsan JD önermeyin der. O fiyata logitech g102 önerimdir kendim kullanıyorum. Asus ROG Impact II de bakılabilir.James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 TL civarı uygundur RGB veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım
G102 çok berbat duruyor daha çok futuristik durmasını seviyorumNeden James Donkey. Kalitesiz bir marka. Başkasına sorsan JD önermeyin der. O fiyata logitech g102 önerimdir kendim kullanıyorum. Asus ROG Imppact II de bakılabilir.
G102 çok berbat duruyor daha çok futuristik durmasını seviyorum
Bunu gördüm ama rengi pek hoşuma gitmedi evet bunun gibi bir şey arıyorum diğer markalarda olabilir pek sorun deilFuturistik derken böyle garip showlu bişeyler arıyorsun galiba.![]()
James Donkey 325 Turuncu Gaming Mouse - incehesap.com
James Donkey 325 Turuncu Gaming Mouse - en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
Erken bozulursa sonra gelip beni suçlama.
Bunu gördüm ama rengi pek hoşuma gitmedi evet bunun gibi bir şey arıyorum diğer markalarda olabilir pek sorun deilFuturistik derken böyle garip showlu bişeyler arıyorsun galiba.![]()
James Donkey 325 Turuncu Gaming Mouse - incehesap.com
James Donkey 325 Turuncu Gaming Mouse - en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
Erken bozulursa sonra gelip beni suçlama.
al everest sgm x7 o zamanG102 çok berbat duruyor daha çok futuristik durmasını seviyorum
325 tavsiyemdir tüm ekipmanlarım jd mükemmeller.James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 TL civarı uygundur RGB veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım