James Donkey mouse ÖNERİLERİ

ByNuman

80+
Reaksiyon skoru
21
James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 tl civarı uygundur rgb veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım

O fiyata James Donkey almak saçmalık. G102 Lightsync bak.

James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 TL civarı uygundur RGB veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım
Neden James Donkey. Kalitesiz bir marka. Başkasına sorsan JD önermeyin der. O fiyata logitech g102 önerimdir kendim kullanıyorum. Asus ROG Impact II de bakılabilir.

Genelde çift el mouseler hoşuma gitmiyor asimetrik ve futuristik seviyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Futuristik derken böyle garip showlu bişeyler arıyorsun galiba.
Erken bozulursa sonra gelip beni suçlama.
Bunu gördüm ama rengi pek hoşuma gitmedi evet bunun gibi bir şey arıyorum diğer markalarda olabilir pek sorun deil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Futuristik derken böyle garip showlu bişeyler arıyorsun galiba.
Erken bozulursa sonra gelip beni suçlama.
Bunu gördüm ama rengi pek hoşuma gitmedi evet bunun gibi bir şey arıyorum diğer markalarda olabilir pek sorun deil

James Donkey mouse almak istiorm (James Donkey parçaları severim) hangi mouse benim için uygundur çok pahalı olmasin 120-230 TL civarı uygundur RGB veya rainbow olması güzel olur elimi nasıl ölçüceğimi bilmiorm anlatırsanız ölçer yazarım
325 tavsiyemdir tüm ekipmanlarım jd mükemmeller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,715
Üyeler
203,220
Son üye
gkndmr55
Geri