Öneri James Donkey ssd güvenilir mi?

Crixus

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba . Ssd konusunda cok kararsiz kaldim . 480 gb tercih yapacagim . James Donkey ucuz gibi . Ama forumlarda videolarda gördügum kadarıyla arafda kalmış bir urun . Bir taraf överken birtaraf feci gömüyor . Sizin görüşleriniz nedir . Alinabilirmi

Sıkıntılı olduğunu söyleyenler çok.Rİsk alma.

Arkadaşlar merhaba . SSD konusunda cok kararsiz kaldim . 480 gb tercih yapacagim . James Donkey ucuz gibi . Ama forumlarda videolarda gördügum kadarıyla arafda kalmış bir urun . Bir taraf överken birtaraf feci gömüyor . Sizin görüşleriniz nedir . Alinabilirmi
Çevremde çoğu kişide olan bir ürün. Dün bir arkadaşımada sipariş ettik. Henüz bir olumsuzluk yaşayan olmadı. James Donkey ucuz fiyata rağmen gerçekten iyi performans veren bir ürün. Rahatlıkla alabilirsin.

Hocam fiyatı ucuz ama kötü JD'nin SSD'si alınmaz. Daha geçen gün bir arkadaş 2 kere elektrik kesintisi yaşamış, SSD'nin hızları 100 MB/S'lere kadar düşmüştü. Yani koruması yok daha iyi bilinir markalar almanız daha iyi olur.

Ömrü uzun değil.

Kesinlikle önermem onun yerine aynı fiyata başka markalara bakın. Sıkıntı yaşayan çok.

Kanalda incelemesi bulunuyor. M.2 olanini da arkadas kullanıyor gayet memnun.

Çok ucuz olsa neyse derim Sandisk ile aynı fiyat almışken Sandiski alın geçin SATA 3 olarak ve SSD hızı da lazımsa crucial olabilir momentum cache özelliği var fakat ne kadar kaliteli bilmiyorum fakat JD SSD'ler ile alakalı bilgi bile yok kendi sitesinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,287
Üyeler
188,399
Son üye
absenyigit
Geri