Neler Yeni

James Donkey ssd takviyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim
Arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz özelliklerdeki bilgisayara resimde görülen SSD uyar mı ?

Ekler

• IMG_20201209_122616.jpg
    IMG_20201209_122616.jpg
    51.4 KB · Hit: 52
  • IMG_20201209_122733.jpg
    IMG_20201209_122733.jpg
    175.5 KB · Hit: 41

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz özelliklerdeki bilgisayara resimde görülen SSD uyar mı ?
le modeli kronik arızalı 120 gb yada 480 gb olanına bakınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verileriniz, eşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir.

- Recep Baltaş.

Bunu al.
herhangi bir kanıtları yok sadece giriş seviyesi bir marka olduğu için kötüleme peşindeler monster aynı işi yaptığında övmedikleri tarafı kalmaz casper vb uyduruk markalardan sponsorluk alıp reklamını yapan insanlarada güvenmiyorum

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
apacher de bakabilirsin gayet sağlam ssd dir bi sorun ile karşılaşanı görmedim

apacher patriot jd (le modeli hariç) bu ssd lere bakabilirsin f/p yüksek bütçen var ise kesinlikle samsung al

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
herhangi bir kanıtları yok sadece giriş seviyesi bir marka olduğu için kötüleme peşindeler monster aynı işi yaptığında övmedikleri tarafı kalmaz casper vb uyduruk markalardan sponsorluk alıp reklamını yapan insanlarada güvenmiyorum
Patriot ve Apacer de giriş seviyesi kimse kötülemiyor ama. Gayet de kanıt var ayrıca boşuna konuşmuyoruz burada.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Patriot ve Apacer de giriş seviyesi kimse kötülemiyor ama. Gayet de kanıt var ayrıca boşuna konuşmuyoruz burada.
kanıtını gösterirmisin içini açıp şeymi diyorlar James Donkey bilgilerinizi çalıyor yada gidipte ssd birden arızalanıyor falanmı saçmalamayın le modeli dışındakiler sağlam ssd ler 120 gb kullanıcısıyım 2 tane 120 gb ssd kullanıyorum 2 pc dede hiç bir sıkıntı yaşamadım taş gibi ssd sırf le modelini alıp insanlar arıza yada uyumsuzluk çekiyor diye tüm serilerine laf atamazsınız

James Donkey "LE" SSD'ler sorunlu. Sonunda LE yazmayanlar iyi ama.
tek 240 gb modelinde le yazıyor

evet kanıtını bekliyorum

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kanıtını gösterirmisin içini açıp şeymi diyorlar James Donkey bilgilerinizi çalıyor yada gidipte ssd birden arızalanıyor falanmı saçmalamayın le modeli dışındakiler sağlam ssd ler 120 gb kullanıcısıyım 2 tane 120 gb ssd kullanıyorum 2 PC dede hiç bir sıkıntı yaşamadım taş gibi ssd sırf le modelini alıp insanlar arıza yada uyumsuzluk çekiyor diye tüm serilerine laf atamazsınız

tek 240 gb modelinde le yazıyor

evet kanıtını bekliyorum
Muhtemelen James Donkey SSD kullanıyorsun ve şu an Fanboy’luk yapıyorsun. JD SSD alıp da sorunla karşılaşmayan insan sayısı çok az. Git araştır, elinin altında bilgisayarın, internetin var sonuçta. Doldukça hız düşmesinden tut, uyumluluk sorunlarına bir sürü sorunları var. Bu James Donkey’e özel değil. ADATA gibi bilindik ve kaliteli bir markanın bile kronik sıkıntılı olan SSD modelleri var. (SU 630, SU650) ADATA’yı bile kötülüyorlar sen düşün ki, evet kronik sıkıntılı SSD’lere sahip. JD’yi neden kötülemesinler?
Ben Apacer Panther AS340 240 GB kullanıyorum ve çok memnunum. Alacak arkadaşa da tavsiye olarak; Apacer Panther AS340 ya da Patriot Burst öneriyorum.

Dostum JD alma.

Bu ürün çok güzel, tam bir F/P. Kesinlikle bunu almanı öneririm.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Muhtemelen James Donkey SSD kullanıyorsun ve şu an Fanboy’luk yapıyorsun. JD SSD alıp da sorunla karşılaşmayan insan sayısı çok az. Git araştır, elinin altında bilgisayarın, internetin var sonuçta. Doldukça hız düşmesinden tut, uyumluluk sorunlarına bir sürü sorunları var. Bu James Donkey’e özel değil. ADATA gibi bilindik ve kaliteli bir markanın bile kronik sıkıntılı olan SSD modelleri var. (SU 630, SU650) ADATA’yı bile kötülüyorlar sen düşün ki, evet kronik sıkıntılı SSD’lere sahip. JD’yi neden kötülemesinler?
Ben Apacer Panther AS340 240 GB kullanıyorum ve çok memnunum. Alacak arkadaşa da tavsiye olarak; Apacer Panther AS340 ya da Patriot Burst öneriyorum.
o dediğin olaylar le için geçerli arkadaşımda 120 gb olanını aldı ve hiçbir sıkıntısı yok bizzat kullanıcıyım ve kullanıcı yorumlarını ulaştırıyorum fanboyluk yapmıyorum kullanmayıp o sıkıntı çekti o zaman herkesin ssd si sıkıntı mantığı ile hareket etmeniz sinir bozucu forumda kronik arızalı sayılmayacak sata ssd kalmadı resmen o kronik bu ısınıyor onun derecesi ölçülmüyor o yazması düşük o sağlığı hızlı düşüyor

Dostum JD alma.

Bu ürün çok güzel, tam bir F/P. Kesinlikle bunu almanı öneririm.

anlatabilmişimdir umarım

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o dediğin olaylar le için geçerli arkadaşımda 120 gb olanını aldı ve hiçbir sıkıntısı yok bizzat kullanıcıyım ve kullanıcı yorumlarını ulaştırıyorum fanboyluk yapmıyorum kullanmayıp o sıkıntı çekti o zaman herkesin ssd si sıkıntı mantığı ile hareket etmeniz sinir bozucu forumda kronik arızalı sayılmayacak sata ssd kalmadı resmen o kronik bu ısınıyor onun derecesi ölçülmüyor o yazması düşük o sağlığı hızlı düşüyor

anlatabilmişimdir umarım
“forumda kronik arızalı sayılmayacak sata ssd kalmadı”
Bu cümlene katılıyorum fakat şöyle bir şey var.
Bir SSD’ye “kronik sorunlu” denildiğinde mantıklı bir sebebi olmalı. Birden fazla kullanıcının, sürekli benzer sorunları yaşayıp, bu durumdan şikayetçi olduğu anda ve bu sayı git gide çoğaldığında, o SSD’ye kronik sorunlu denir.
Aynı zamanda şöyle bir şey var. Geçen bir arkadaş Apacer Panther SSD ile yazma hızının düştüğünü söyledi. Şimdi bu SSD kronik sorunlu mu oldu? Tabii ki hayır. Çünkü Apacer Panther son zamanlarda çok kullanılmaya başlanan bir SSD. Sadece bir kişi şikayet etti diye o SSD’ye sorunlu denemez. Benim Apacer Panther SSD’imin %85 i dolu ve hala ilk günkü performansını sağlıyor. Başka Apacer SSD kullanan arkadaşlara baktığımızda, hatta genel olarak forumlara baktığımızda Apacer ile alakalı bir şikayet yok. Bir kişi geçenlerde sorun yaşamış. Birazcık şanssızlık olmuş. Ama James Donkey SSD ile sorun yaşayan kullanıcıların birden fazla ve sayısı git gide artıyor. Bu yüzden “kronik sorunlu” damgası vuruluyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Kronik sorunlu SSD'ler bunlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
“forumda kronik arızalı sayılmayacak sata ssd kalmadı”
Bu cümlene katılıyorum fakat şöyle bir şey var.
Bir SSD’ye “kronik sorunlu” denildiğinde mantıklı bir sebebi olmalı. Birden fazla kullanıcının, sürekli benzer sorunları yaşayıp, bu durumdan şikayetçi olduğu anda ve bu sayı git gide çoğaldığında, o SSD’ye kronik sorunlu denir.
Aynı zamanda şöyle bir şey var. Geçen bir arkadaş Apacer Panther SSD ile yazma hızının düştüğünü söyledi. Şimdi bu SSD kronik sorunlu mu oldu? Tabii ki hayır. Çünkü Apacer Panther son zamanlarda çok kullanılmaya başlanan bir SSD. Sadece bir kişi şikayet etti diye o SSD’ye sorunlu denemez. Benim Apacer Panther SSD’imin %85 i dolu ve hala ilk günkü performansını sağlıyor. Başka Apacer SSD kullanan arkadaşlara baktığımızda, hatta genel olarak forumlara baktığımızda Apacer ile alakalı bir şikayet yok. Bir kişi geçenlerde sorun yaşamış. Birazcık şanssızlık olmuş. Ama James Donkey SSD ile sorun yaşayan kullanıcıların birden fazla ve sayısı git gide artıyor. Bu yüzden “kronik sorunlu” damgası vuruluyor.
o sorunu yaşayanların forumlarına bakarsan 240 gb olanları yani le modellerini göreceksin le model hariçlerinde sıkıntı yoktur rastlayanlarda değişim talep edebilirler

Top Bottom