Neler Yeni

James Donkey'in Websitesi Nerede?

Chaos

80+ Bronze
SSD bellek ve kontrolcü özelliklerine bakmak için kendi websitesini aradım, ama bulamadım. Forumda öneren birkaç kişi gördüm ama daha özelliklerine bile hakim olmadan öneriyorlar. Bu karmaşayı aşmak için detaylı özelliklerine bakmak istedim ama nafile. Bu elemanların herhangi bir websitesi var mıdır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sitesinde SSD' leri yoktu galiba.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
SSD bellek ve kontrolcü özelliklerine bakmak için kendi websitesini aradım, ama bulamadım. Forumda öneren birkaç kişi gördüm ama daha özelliklerine bile hakim olmadan öneriyorlar. Bu karmaşayı aşmak için detaylı özelliklerine bakmak istedim ama nafile. Bu elemanların herhangi bir websitesi var mıdır?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yanlış anlamayın ama forumda öneren biri varsa özellikleri iyiyse önerir. Yazılımı var mı diye çok bakmaz.

Chaos

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamayın ama forumda öneren biri varsa özellikleri iyiyse önerir. Yazılımı var mı diye çok bakmaz.
Olay yazılım değil. Ki o da yok zaten. Dediğim gibi bellek ve kontrolcü özelliklerine bakacaktım. Bulamadım.

Mesela JD için sadece 3D NAND denilip bırakılmış. Lakin bu TLC, MLC, SLC falan mı? Bilemiyoruz, bilgi yok.

Özellikleri iyiyse önerilir lafı çok genel bir bakış. Aslında duruma ön yargılı yaklaşıyorsunuz, sadece gerekli özellikleri lazım bana. Bulamazsam önermeyeceğim, bu kadar. Zaten şu ana kadar önermedim, çünkü gerekli araştırmayı yapmadım. Yapmak için yeltendiğimde de gerekli bilgileri bulamadım.

Sanırım tarihin tozlu raflarına karışacak benim için.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
JD'nin SSD'lerinin iyi olduğunu düşünen yoktur herhalde.
Sanırım SSD'lerin kötü olduğunu kabul edip site açma ve detaylı bilgi verme gereği duymamışlar.

Chaos

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JD'nin SSD'lerinin iyi olduğunu düşünen yoktur herhalde.
Sanırım SSD'lerin kötü olduğunu kabul edip site açma gereği duymamışlar.
Bilemiyorum hocam, gelir gelmez öneren birileriyle karşılaştım. Direkt alınmaz demektense biraz araştırma yapayım dedim yapamadım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
M.2 SSD' lerini önerebilirim. İade olayı falan var incehesapta.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
M.2 SSD' lerini önerebilirim. İade olayı falan var incehesapta.
İade olayı var ama bilgilerimiz gittikten sonra neye yarar?
JD almak yerine daha ucuza Kingston A2000 almak çok daha mantıklı.

Barneystinson

80+ Silver
Sakın jd alma

Top Bottom