Neler Yeni

JamesDonkey 712 VS Gamepower tinker v1

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Güncel olarak alabileceğin en mantıklı ve benim kullanım çeşitliliği açısından 3.5mm jack avantajı ile her jack destekleyen cihazda çalıştığı için H35'i alabilirsin geçen kampanyada 299TL'yi gördü şuan 329TL seviyesinde. Windows üzerinden sanal 7.1 desteğini açarsan 7.1 olarak da çalışmakta.

Arkadaşın önerdiği Cerberus V2 3 yıl önce çıkmış ve malzeme kalitesi günümüz kulaklıklarına göre zayıf bir ürün onun yerine Çin marka bir ürün alabilirsin önemini yitiren bir model oldu. Asus markası diye fanboyluk yapmaya gerek yok.

HS35 güzel tercih ama istersen bir çok kullanıcının da beğendiği Drop Plus modelinin stoğa girmesini de bekleyebilirsin.
sanal 7.1 ile 7.1 hazzını alabilirmiyim sence abi bazı arkadaşlar sanal 7.1 de o hazzı alamadığını söylemişte birde bende ses kartı yok anakartıma bağlı ses kartı almalımıyım sizce yoksa anakart üzerinde bulunan ses girişlerine takmak dahamı mantıklı olur

LahmatsuDcr

80+ Silver
Dalgaya vurmayın arkadaşlar birini yalan beyanınızla kızdırırsınız sizi avukata verir ceza almasan bile 2 sene adliyey gider gelirsin artık bu işlerin şakası yok.
Abi daha önce bu tarz eleştiri yapanlara açmıştın sanırsam. O yüzden sordum.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Güncel olarak alabileceğin en mantıklı ve benim kullanım çeşitliliği açısından 3.5mm jack avantajı ile her jack destekleyen cihazda çalıştığı için H35'i alabilirsin geçen kampanyada 299TL'yi gördü şuan 350TL seviyesinde. Windows üzerinden sanal 7.1 desteğini açarsan 7.1 olarak da çalışmakta.

Arkadaşın önerdiği Cerberus V2 3 yıl önce çıkmış ve malzeme kalitesi günümüz kulaklıklarına göre zayıf bir ürün onun yerine Çin marka bir ürün alabilirsin önemini yitiren bir model oldu. Asus markası diye fanboyluk yapmaya gerek yok.

HS35 güzel tercih ama istersen bir çok kullanıcının da beğendiği Drop Plus modelinin stoğa girmesini de bekleyebilirsin.
Bence HS35 almaması daha iyi olur. Mikrofon kalitesi fiyatına göre çok kötü diye hatırlıyorum incelemelerinde öyle duruyordu. Acelesi yoksa Drop Plus modelinin stoğunu beklemesi en iyisi. Ve ek olarak fikirlerinize muhalefet olan insanlara biraz sert tepki vermiyormusunuz. Hırsınıza yenik düşen biri imajı çiziyorsunuz biraz bu forumda yazan kişileri yanlış olduğunu düşündüğü fikilerde kendi fikirlerini ifade etmelerini zorlaştırıyor. Bence bu tavırlarınız başka bilgi paylaşımlarına engel oluyor (insanların fikrimi belirtirsem ban yer miyim düşüncesi ile mesaj yazma durumuna gelmesi buranın özgür bir ortam olmadığı imajı verebilir)

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
sanal 7.1 ile 7.1 hazzını alabilirmiyim sence abi bazı arkadaşlar sanal 7.1 de o hazzı alamadığını söylemişte birde bende ses kartı yok anakartıma bağlı ses kartı almalımıyım sizce yoksa anakart üzerinde bulunan ses girişlerine takmak dahamı mantıklı olur
Ben sanal 7.1 kullanıyorum alabilirsen gerçek al.Sanalla da güzel ses kasılıyor ama gerçek gibi değil tabii ki.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Zaten piyasadaki kulaklıkların %95'i sanal 7.1 yani hiçbir kaybın yok. Gerçek 7.1 kulaklığın fiyatları ateş pahası aşağıya örnek bir link atıyorum.
Gerçek 7.1 kulaklık: https://www.qp.com.tr/asus-rog-centurion-gercek-7-1-oyuncu-kulakligi

Gerçek 7.1 tabi daha doğru noktasal ses verir ama fiyatlar ortada

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi daha önce bu tarz eleştiri yapanlara açmıştın sanırsam. O yüzden sordum.
Hayır kardeşim saygı çerçevesinde "doğru beyan" ile yapılan eleştiri kıymetlidir ve bu benim düzelmemi sağlar kaldı ki buna dava da açılmaz açılamaz. Ama terbiyesizliği hakareti eleştiri sayanlar adliyeye gider gelir gider gelirr.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius

T.P.G.

80+ Titanium
Güncel olarak alabileceğin en mantıklı ve benim kullanım çeşitliliği açısından 3.5mm jack avantajı ile her jack destekleyen cihazda çalıştığı için H35'i alabilirsin geçen kampanyada 299TL'yi gördü şuan 329TL seviyesinde. Windows üzerinden sanal 7.1 desteğini açarsan 7.1 olarak da çalışmakta.

Arkadaşın önerdiği Cerberus V2 3 yıl önce çıkmış ve malzeme kalitesi günümüz kulaklıklarına göre zayıf bir ürün onun yerine Çin marka bir ürün alabilirsin önemini yitiren bir model oldu. Asus markası diye fanboyluk yapmaya gerek yok. (not: Asus en aktif çalıştığım marka... 😘)

HS35 malzeme açısından pek iyi değil hocam.
Benim dışımda çoğu kişi yaşamış aynı şeyi.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Zaten piyasadaki kulaklıkların %95'i sanal 7.1 yani hiçbir kaybın yok. Gerçek 7.1 kulaklığın fiyatları ateş pahası aşağıya örnek bir link atıyorum.
Gerçek 7.1 kulaklık: https://www.qp.com.tr/asus-rog-centurion-gercek-7-1-oyuncu-kulakligi

Gerçek 7.1 tabi daha doğru noktasal ses verir ama fiyatlar ortada
Merhaba,
Ben 7.1 olmayan bir kulaklığı alıp windows un 7.1 seçeneği ile kullandım.
Daha sonrasında forumda bolca önerilen rampage comfort sanal 7.1 destekli kulaklığı aldım.
Windowsun 7.1 i yetersiz geldi bana. Tam olarak veremiyor sesleri ve kafa karıştırıyor.
Aman zaten windowsta var 7.1 diye düşünen arkadaşlara belirteyim.(Ya da ben yapamadım ayarları.)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius

hocam hem eskisinin sizde kalması hemde yenisinin size gelmesi baya iyi olmuş acaba değişim sürecinde ürünün sorununu tam olarak neyden kaynaklandığını ne olarak anlattınız

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Çok iyi demedim kötünun iyisi her zaman bir sözüm vardır Pahalı markaların ucuz ürünleri sakıncalıdır AMA ucuz marka önerince bak yukarıdaki terbiyesizliği görüyorsun adam bana hemen sponsorunu savunuyorsun diyor halbu ki sponsorumda değil. Ben olsam Drop Plus stoğunu beklerim onu alırım ama marka giriş model alacaksam kesinlikle o model 320TL fiyatı ile HS35 olur hafif rahat ve ses kalitesi başarılı senin şikayetin ile eklem yerlerindeki zayıflık onun içinde kulaklığı narin kullanmak yeterlidir.

T.P.G.

80+ Titanium
hocam hem eskisinin sizde kalması hemde yenisinin size gelmesi baya iyi olmuş acaba değişim sürecinde ürünün sorununu tam olarak neyden kaynaklandığını ne olarak anlattınız
Bunu yazdım:

Hi, the head part of my Corsair HS35 headset recently broke although I did not apply any pressure. Also, creaking started about 4 months after taking the product. I request the exchange of the product, thanks for now.

Gelen üründe de ses tekerleği düzgün değil, tekrar ticket attım.
Çok iyi demedim kötünun iyisi her zaman bir sözüm vardır Pahalı markaların ucuz ürünleri sakıncalıdır AMA ucuz marka önerince bak yukarıdaki terbiyesizliği görüyorsun adam bana hemen sponsorunu savunuyorsun diyor halbu ki sponsorumda değil. Ben olsam Drop Plus stoğunu beklerim onu alırım ama marka giriş model alacaksam kesinlikle o model 320TL fiyatı ile HS35 olur hafif rahat ve ses kalitesi başarılı senin şikayetin ile eklem yerlerindeki zayıflık onun içinde kulaklığı narin kullanmak yeterlidir.
Eskisini de aman aman hor kullanmadım aslında, tam metal iskeletin kesildiği yerden kırılmış.
Dediğim gibi gelen ürünün ses tekerleği sıkıntılı, tekrar ticket attım. Başka ürün gönderirlerse elimdekileri satıp başka bir kulaklığa geçerim herhalde :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,776
Üyeler
159,830
Son üye
rodrigo
Top Bottom