Neler Yeni

Japon balığı fanusta beslenir mi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bugün ani bi kararla balıkçıdan japon balığı aldım orta boy ( yaklaşık 2litrelik) fanusun içinde, daha kum, taş, ev falan almadım.
Balık çok küçük daha yavru ilaçlı mavi suyuyla beraber fanusa aldım. Ama fanusun çok zararlı olduğunu duydum. Mahcubiyet yaşadım balığa karşı, keşke ben girseydim fanusa dedim. Ama akvaryuma yerim de yok acaba 5 10lt saklama kabı alıp onda mı beslesem? İlerleyen zamanlarda yanına bir arkadaş almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir

cornlov

80+ Bronze
İnsanların bir canlıyı alıp bir yere kapatarak sözde "sahiplenmesini" aşırı saçma buluyorum. Sana tavsiyem götür geri ver. Hayvanın günahına girme.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanların bir canlıyı alıp bir yere kapatarak sözde "sahiplenmesini" aşırı saçma buluyorum. Sana tavsiyem götür geri ver. Hayvanın günahına girme.
Denize mi saliyim, akvaryum da kapalı oluyor geri götürüp versem yine bir yere kapatılacak.

cornlov

80+ Bronze
Denize mi saliyim, akvaryum da kapalı oluyor geri götürüp versem yine bir yere kapatılacak.
Denize bırakamazsın. En azından akvaryumu olan çok iyi bakabilecek birisini bul bari. Fanusta o hayvana yazık olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşamaz demiyorum. Sadece hayvana eziyet olur minicik fanusta yaşaması.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denize bırakamazsın. En azından akvaryumu olan çok iyi bakabilecek birisini bul bari. Fanusta o hayvana yazık olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşamaz demiyorum. Sadece hayvana eziyet olur minicik fanusta yaşaması.
Biliyorum fanusun kalıcı bir çözüm olmadığını, bu yüzden derin saklama kabından bahsettim konuda, zamanında kaplumbağa beslemiştik ama japon balığının reaksiyonu kapta ne olur bilemiyorum.

Top Bottom