Neler Yeni

Japonya Amazondan Ekran Kartı Almak

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
öncelikle merhaba arkadaşlar uzun konuşacağım arkadaşlar yani ben şuana kadar forumda hiç eline ekran kartı ulaşan arkadaş görmedim eğer alan varsa da foto atarsa güzel olur bizim için almaya çalışanların ise hesapları kapanıyormuş ben buna bir çözüm niteliğinde bir kaç şey önerebilirim o başka konuda artık şimdi ben gtx 1650 ye sahibim 3 hafta önce aldım ve biraz pişman oldum şimdi ben bunu 2800 gibi fiyata satacağım üstüne 3k koyup sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat gel gel gelim ki kararsız kaldım amazon japonyadan rtx3060 almakmı yoksa tr den 2060 almakmı cidden kararsz kaldım 3060 alsam darboğaz yaşamam 1080pde r5 3600 ile ama aynı fiyata 3060 varken 2060 almak biraz can sıkıcı alan bi kaç kişi ben aldım diyor inceleme hiç görmedim ben belki ben görmemişimdir varsa atarsanız güzel olur buraya kadar okuyan kardeşime teşekkür ediyorum

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Güzel konu alan arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatırsa hepimiz için rehber olur ve piyasa bu kadar kötüyken belki bir nebze iyi olur.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel konu alan arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatırsa hepimiz için rehber olur ve piyasa bu kadar kötüyken belki bir nebze iyi olur.
katılıyorum artık sıkılmaya başladım adamın teki diyor ben aldım kardeşim bize yardım etsen keşke bizde alsak hiç bir forumda böyle doğru düzgün bir konu bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer istek gelirse amazondan ban yememeyi anlatacağım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şöyle açıklayayım. Dün mesela Amazon Almanya'da 3060ti vardı 6.4k'ya. Şu piyasada çok iyi fiyat. Amazon Almanya tarafında yakalarsanız kaçırmayın derim. Birkaç defa alışveriş yapma şansımız oldu ve hiç sorun yaşamadık. Ama Japonya tarafının o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen şansa bağlı bir durum. Gelen de var banlanan da var. + Olarak diğer eksi durumlarından biri garantisinin olmaması. Arkadaşım geçen ay Japonya'dan kart almaya kalktığında ban yedi ve parası daha yeni hesabına yattı. Ben Japonya tarafının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ban yeme durumunuzda paranız hemen yatmayacağı için o arada fazladan paranız yoksa yeni indirimleri kaçırma durumunuzu da göze alın. Amazon bir sorun olduğunda her türlü çözer ama olan vaktinize olur.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
katılıyorum artık sıkılmaya başladım adamın teki diyor ben aldım kardeşim bize yardım etsen keşke bizde alsak hiç bir forumda böyle doğru düzgün bir konu bulamadım

eğer istek gelirse amazondan ban yememeyi anlatacağım
İstek gelmesini bekleme zaten bir çok üye burada sistemini ucuza getirmeye çalışıyor sen rehberini hazırla yediğin hitin haddi hesabı olmaz merak etme.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
6.7k ya Amazon türkiye Zotac RTX 3060 Tİ satılır kapalı kutu :ddd

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okey hocam yazacağım

İstek gelmesini bekleme zaten bir çok üye burada sistemini ucuza getirmeye çalışıyor sen rehberini hazırla yediğin hitin haddi hesabı olmaz merak etme.
sence hangi kategoride olmalı :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
öncelikle merhaba arkadaşlar uzun konuşacağım arkadaşlar yani ben şuana kadar forumda hiç eline ekran kartı ulaşan arkadaş görmedim eğer alan varsa da foto atarsa güzel olur bizim için almaya çalışanların ise hesapları kapanıyormuş ben buna bir çözüm niteliğinde bir kaç şey önerebilirim o başka konuda artık şimdi ben gtx 1650 ye sahibim 3 hafta önce aldım ve biraz pişman oldum şimdi ben bunu 2800 gibi fiyata satacağım üstüne 3k koyup sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat gel gel gelim ki kararsız kaldım amazon japonyadan rtx3060 almakmı yoksa tr den 2060 almakmı cidden kararsz kaldım 3060 alsam darboğaz yaşamam 1080pde r5 3600 ile ama aynı fiyata 3060 varken 2060 almak biraz can sıkıcı alan bi kaç kişi ben aldım diyor inceleme hiç görmedim ben belki ben görmemişimdir varsa atarsanız güzel olur buraya kadar okuyan kardeşime teşekkür ediyorum
tabii ki Amazon japonyadan 3060 almak. Amazon germany için bildiklerimi anlatıcam. Japonya ile de aynıdır Amazondan alıyorsun sonuçta. Amazon yurt dışından geldiğinde gümrük bedelini alırken ödüyorsun. Ödediğin bedel tahmini 100 TL 200 tl oluyor. Zaten yazıyor alırken altında. Fazlasını vermiyorsun. Gümrükten geçerken seni arayabilirler. TC kimlik numaranı isteyebilirler telefonda. Başka bir süreç yok diye biliyorum.

Şöyle açıklayayım. Dün mesela Amazon Almanya'da 3060ti vardı 6.4k'ya. Şu piyasada çok iyi fiyat. Amazon Almanya tarafında yakalarsanız kaçırmayın derim. Birkaç defa alışveriş yapma şansımız oldu ve hiç sorun yaşamadık. Ama Japonya tarafının o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen şansa bağlı bir durum. Gelen de var banlanan da var. + Olarak diğer eksi durumlarından biri garantisinin olmaması. Arkadaşım geçen ay Japonya'dan kart almaya kalktığında ban yedi ve parası daha yeni hesabına yattı. Ben Japonya tarafının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ban yeme durumunuzda paranız hemen yatmayacağı için o arada fazladan paranız yoksa yeni indirimleri kaçırma durumunuzu da göze alın. Amazon bir sorun olduğunda her türlü çözer ama olan vaktinize olur.
Bilmiyordum iyi oldu açıkladığınız. Benim yazımı dikkate almayınız 😁

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
teşekkürler efendim

https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazo-yurt-disindan-ban-yemeden-alisveris-yapma.440737/ buyrun hocam

Top Bottom