Merhabalar ben Amazon ( italya almanya japonya ) dan ekran kartı almak istiyorum fakat hangi ekran kartına girsem Türkiye ye gönderim seçeneği yok diyor ama piyasa da birsürü yurtdışı kart var. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Tek tek uygun satıcılara bak çünkü Amazonda satılıyor olsa bile orada birden fazla fiyat var. Bazen Amazon trde yurt dışından gönderilen ürünler de oluyorMerhabalar ben Amazon ( italya almanya japonya ) dan ekran kartı almak istiyorum fakat hangi ekran kartına girsem Türkiye ye gönderim seçeneği yok diyor ama piyasa da birsürü yurtdışı kart var. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Vergi konusunda eu hala aynı olması lazım %18.Artık kalmadı o ürünler yeni gümrük yasasından sonra. amazon çoğu ürünün dağıtımını engelledi.
Gümrükte ek olay çıkartabiliyorlar. ve evet galiba EU'da öyle.Vergi konusunda eu hala aynı olması lazım %18.
Amazon’da sorun olmuyor genelde eu alışverişlerinde.Gümrükte ek olay çıkartabiliyorlar. ve evet galiba EU'da öyle.