Neler Yeni

Japonya iPhone 16 Pro ve Avrupa farkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit dokuyucu
Selam arkadaşlar,

Japonya 16 Pro almayı düşünüyorum, açtırmadan bir süre kullanacağım sadece.

Avrupa veya amerika modelleriyle arasında kullanımı etkileyecek farklar var mı?

şahin doğan

80+ Platinum
yok...

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamit dokuyucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
Hocam gayet yeterli bir süre kullanabiliyorum kalan sürede ise elimde iPhone SE var icloudları bağlayıp rahatlıkla devam edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam son kararınız mı acaba kesin alacağım çünkü
Hocam biraz uzun bir yorum olacak ama sizin için en iyi olmasını istiyorum. Öncelikle şöyle 2022 yılında ben de aynen sizin gibi bir düşüncedeyim hatta elimde fazladan bir adet iPhone 6 vardı dedim ben bunları birbirine bağlarım kapalı kaldığı süreç içerisinde kullanırım diye düşündüm fakat yanında taşıdığımız ekstra bir iPhone emin olun insana o kadar büyük bir ağırlık yapıyor ki size bunu kelimelerle anlatamam göze küçük geliyor fakat yaptığınız zaman anlıyorsunuz onun yanında Eski nesil bir cihaz olduğu için şarjı çok çok çabuk bitiyor ve bir de yanında ekstra olarak power bank taşımak zorunda kalacaksınız bir süre sonra çünkü birbirlerine bağlı olması bile zaten bu kadar eski telefonlar için zaten çok zor bataryalar için daha doğrusu çok zor ve ben 14 pro Max almıştım o zaman daha fazla ugrasmak istemedim 14 pro Max'i sıfır almıştım 6000 TL'ye da kayıt yaptım bana hem kayıt hem de telefonun masrafıyla beraber totalde 23.000 TL'ye mal oldu tabi o zaman çok rahatladım resmen hafifledim çok da memnundum fakat sonra biraz parayı buldum desem yeridir yanlış anlaşılmasın sonra gittim kendime bir tane Türkiye cihazı 15 pro Max aldım o 14 pro Max'i de kardeşime hediye ettim ve şöyle söyliyim yurt dışı bir telefon olduğu için garantisi Türkiye'de yok onarımı Türkiye'de yok faturası maalesef ki yok yani biraz Allaha emanet bir cihaz oluyor ve bu yüzden de yeni çıkan yönergelere göre bu yılın ilk çeyreğine kadar açıklama yapacak zaten bilgi teknolojileri kurumu göreceksiniz artık iki tane sim kart girişi olsa bile totalde dört ay kullanabilme şansınız olacak kesin bilgi bu arada bilginiz olsun ve bu yüzden de çok çok daha zorlaşacak süreç onun yanında dediğim gibi garantisi ve Onarımı yetkili servis ve Apple tarafında olmayacak bu yüzden her zaman bir esnafa gitmek onların insafiyetine kalmak durumunda kalacaksınız onu da geçtim satarken zaten resmen satamayacaksınız çünkü siz satmak istediğiniz zaman telefon ya ömrünü doldurmuş olacak ya da birazcık eskimiş olacak takvim yıllarını da geçireceği için ve insanların adına kayıtlı olmayacağı için kimse de almak istemeyecek aldığınız fiyatın %80 aşağısına vermeniz gerekecek ve bu size uzun vadede büyük bir ekonomik zarar verecek ben olsam bunu yapmam evet Apple çok güzel bir marka ve çok güzel bir telefon fakat paranız yetmiyorsa Türkiye cihazı dışarısında bir cihaz almayın çünkü her zaman acaba diyeceksiniz ben size bunu söyleyeyim paranızın yettigi bir Türkiye cihazı iPhone alın veyahut muadili bir android telefon alın bunlar şu an telefona ulaşabilir bir durumda olduğunuz için belki size küçük gelecek fakat bunlar çok önemli şeyler ve bunları yaşayacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,900
Üyeler
164,580
Son üye
ozgela
Top Bottom