Japonya'dan PlayStation 5 Pro Getirmek

L4ck3y

80+
Reaksiyon skoru
4
Haziran ayında Japonya'ya Çin aktarmalı gidicem ve PS5 Pro almak istiyorum fakat bu aralar Japonya ve Çin'in arası karışık olduğundan mıdır yoksa direkt olarak Çin'deki prosedürler mi böyle bilmiyorum ama havaalanında çok katı kontroller olduğu söyleniyor. Ps5 Pro aldığım senaryoda Çin'de sıkıntı yaşar mıyım? Kabine kutusuyla beraber yanıma mı almam lazım, eğer yanıma alırsam kabin bagajı ağırlığına dahil mi ediliyor cihazın ağırlığı? Yoksa direkt olarak kutusuyla beraber valize koyup uçak altı bagajda götürmem mi daha mantıklı? Veya direkt olarak Çin'de bagaj kontrolü yapılırken cihazı yanımda götürmeme izin vermemeleri gibi bir durum olur mu? Kutuyla beraber kabine almak yerine ürünü kutudan çıkartıp çantama koyarsam daha mı rahat ve güvenli olur yoksa tam tersi daha çok mu şüphe uyandırırım?

Haziran ayında Japonya'ya Çin aktarmalı gidicem ve PS5 Pro almak istiyorum fakat bu aralar Japonya ve Çin'in arası karışık olduğundan mıdır yoksa direkt olarak Çin'deki prosedürler mi böyle bilmiyorum ama havaalanında çok katı kontroller olduğu söyleniyor. Ps5 Pro aldığım senaryoda Çin'de sıkıntı yaşar mıyım? Kabine kutusuyla beraber yanıma mı almam lazım, eğer yanıma alırsam kabin bagajı ağırlığına dahil mi ediliyor cihazın ağırlığı? Yoksa direkt olarak kutusuyla beraber valize koyup uçak altı bagajda götürmem mi daha mantıklı? Veya direkt olarak Çin'de bagaj kontrolü yapılırken cihazı yanımda götürmeme izin vermemeleri gibi bir durum olur mu? Kutuyla beraber kabine almak yerine ürünü kutudan çıkartıp çantama koyarsam daha mı rahat ve güvenli olur yoksa tam tersi daha çok mu şüphe uyandırırım?
Normal PS5i kabine alabiliyorsun kutudan çıkarmana vs de gerek yok ama Pro olunca işler değişiyor diye biliyorum fiyatından dolayı kabine sokmuyorlardı sanırım ve bizim gümrük muafiyet sınırını da aşıyor Türkiye sınırında da sorun olabilir. Çinin ek prosedürü varsa onu bilmiyorum.

havalimanın da çalışıyorum dürüst ve net söylemek istiyorum teknisyen arkadaşlarımın başına gelmiş bazen Ya**k adamlara denk gelinebiliyor sözüm meclisten dışarı gümrük muhafaza memurlarına dikkat etmeni öneririm rüşvet aldıkların duydum IST lokasyonun da. (ben ps getirmedim henüz..) getireceksen ses etme dikkatli ol göze batma uçakan inince kalabalığa karış kenardan kenardan yürü havalimanın dan çık derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,508
Üyeler
188,431
Son üye
hizliarsiv
Geri