E Egoit09 80+ Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Egoit09 17 Eylül 2022 #1 Çene topu almak istiyorum da işe yarar mı az çok çene kasim var ama yüzüm yağlı eritmek istiyorum dizlerime zarar verimi ve alınır mı?
Çene topu almak istiyorum da işe yarar mı az çok çene kasim var ama yüzüm yağlı eritmek istiyorum dizlerime zarar verimi ve alınır mı?
2mApoo 80+ Silver Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 3,973 17 Eylül 2022 #3 Ben denemedim ama işe yaradığını duymuştum ama mucize bekleme knk Çünkü yüz hatlarının abartılı şekilde deilde hafiften belirmesi daha çekici kılabiliyor insanı. Ama fazla abartma lucitik diye dalga geçerler Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 .RBO. yazmış: Dizlerine nasıl zarar verecek Devamı için tıklayın... *diş
Ben denemedim ama işe yaradığını duymuştum ama mucize bekleme knk Çünkü yüz hatlarının abartılı şekilde deilde hafiften belirmesi daha çekici kılabiliyor insanı. Ama fazla abartma lucitik diye dalga geçerler Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 .RBO. yazmış: Dizlerine nasıl zarar verecek Devamı için tıklayın... *diş
emirkq 80+ Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Emir KARA 17 Eylül 2022 #4 Egoit09 yazmış: Çene topu almak istiyorum da işe yarar mı az çok çene kasim var ama yüzüm yağlı eritmek istiyorum dizlerime zarar verimi ve alınır mı? Devamı için tıklayın... Logitech g300 olmak istemediğin sürece iş görür.
Egoit09 yazmış: Çene topu almak istiyorum da işe yarar mı az çok çene kasim var ama yüzüm yağlı eritmek istiyorum dizlerime zarar verimi ve alınır mı? Devamı için tıklayın... Logitech g300 olmak istemediğin sürece iş görür.