Neler Yeni

JBL 510BT Alınır mı ?

louis bloom

80+ Silver
Merhaba dostlar. Telefonda Airpods 3. Nesil kullanıyorum ancak bir adette kafa kulaklığı almak istiyorum. Apple'ın kendi kafa kulaklığı hem çok pahalı hem de tasarım yönünden beğenmediğim için JBL Tune 510BT (Beyaz) dikkatimi çekti. Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz ?

Kulaklık linki : JBL Tune 510BT Beyaz

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Merhaba dostlar. Telefonda Airpods 3. Nesil kullanıyorum ancak bir adette kafa kulaklığı almak istiyorum. Apple'ın kendi kafa kulaklığı hem çok pahalı hem de tasarım yönünden beğenmediğim için JBL Tune 510BT (Beyaz) dikkatimi çekti. Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz ?

Kulaklık linki : JBL Tune 510BT Beyaz
Ben kullanıyorum hocam şarjı 40 saat gidiyor çok güzel bir özellik. Ayda 2 kere falan şarj ediyom Max ciddi anlamda. Bu paraya alınır gayet güzel

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum hocam şarjı 40 saat gidiyor çok güzel bir özellik. Ayda 2 kere falan şarj ediyom Max ciddi anlamda. Bu paraya alınır gayet güzel
Hocam şahsen 1000TL civarına ben de daha iyisini bulamadım özellik bakımından da çok iyi duruyor. Kız arkadaşıma pembesini almıştık, ondan biraz deneyimleme şansım oldu ses kalitesi de hoşuma gitti. Yine de uzun kullanım deneyimi olan insanlara da sormak istedim. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için muhtemelen bunu alacağım.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
ben kullanıyorum hocam redmi ciler gibi olmayayım ama 10 gündür şarja takmıyorum hala gidiyo ses kalitesi ve mikrofonuda çok güzel tavsiye ederim

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır alınmaz
neden alınmaz peki hocam ? kendim deneyimlediğim için bu kulaklığı düşünüyordum ve ses/mikrofon kalitesi çok hoşuma gitti. Ön plandaki iyi yanı da şarjı, yukarıdaki arkadaşlar da tavsiye etmiş.

En İyi Cevap
3
Bende sevgilime almıştım çok şık bir kulaklık ama Anker q10i ye bir bakın derim.

Fleewsefa

80+
Hocam şahsen 1000TL civarına ben de daha iyisini bulamadım özellik bakımından da çok iyi duruyor. Kız arkadaşıma pembesini almıştık, ondan biraz deneyimleme şansım oldu ses kalitesi de hoşuma gitti. Yine de uzun kullanım deneyimi olan insanlara da sormak istedim. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için muhtemelen bunu alacağım.
Kanka gel ben sana anlatayım. Ben bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Baştan söyleyeyim hayvan gibi kullandım belki bazı şeyler bu kullanıma bağlı oluşmuştur. İlk olarak olumsuz özelliklerinden bahsedecek olursam:
Kulaklığın dönen kısımları yaklaşık 4 aydan sonra gıcırtı sesi çıkartıyor. Kulaklık gerçekten küçük kulağın büyükse kesinlikle alma. Kafaya tam oturmuyor 2 saat sonra baş ağrısı ve kafada iğrenç bir basınç hissi bırakıyor.
Şarjı ilk aldığımda 1 hafta giderken şimdi bu süre 4 güne indi .
Olumlu özellikler ise :
Sesi 1000 TL'lik fiyatına göre çok çok iyi.
Anket souncore gibi rakiplerinin aksine doğal bir ses sunuyor.(ki bu yüzden bunu tercih ettim.)
İskeleti ve süngerinin anasını ağlatmama rağmen bana mısın demedi.
Yağmurda kullandım halen bir sorunu yok.(ses açısından sorun yok, belki gıcırdama bu yüzden oluşmuştur.)
Bana sorarsan durumun varsa beats al geç hiç uğraşma ama bütçen 1000 TL ise rahatsızlık hissini göze al derim.

louis bloom

80+ Silver
Kanka gel ben sana anlatayım. Ben bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Baştan söyleyeyim hayvan gibi kullandım belki bazı şeyler bu kullanıma bağlı oluşmuştur. İlk olarak olumsuz özelliklerinden bahsedecek olursam:
Kulaklığın dönen kısımları yaklaşık 4 aydan sonra gıcırtı sesi çıkartıyor. Kulaklık gerçekten küçük kulağın büyükse kesinlikle alma. Kafaya tam oturmuyor 2 saat sonra baş ağrısı ve kafada iğrenç bir basınç hissi bırakıyor.
Şarjı ilk aldığımda 1 hafta giderken şimdi bu süre 4 güne indi .
Olumlu özellikler ise :
Sesi 1000 TL'lik fiyatına göre çok çok iyi.
Anket souncore gibi rakiplerinin aksine doğal bir ses sunuyor.(ki bu yüzden bunu tercih ettim.)
İskeleti ve süngerinin anasını ağlatmama rağmen bana mısın demedi.
Yağmurda kullandım halen bir sorunu yok.(ses açısından sorun yok, belki gıcırdama bu yüzden oluşmuştur.)
Bana sorarsan durumun varsa beats al geç hiç uğraşma ama bütçen 1000 TL ise rahatsızlık hissini göze al derim.
hocam kafa kulaklığında pahalıya kaçmak istemiyorum çünkü zaten airpods 3. nesil kullanıyorum aktif olarak. Ayriyeten daha yeni hs80 wireless dan virtuoso ya geçtim o yüzden maaliyeti aşmak istemediğim için max 1k düşünüyorum

Receb İvedik

80+ Bronze
az önce t560bt aldım media markttan cebimde kalan 9 liramla eve gidiyorum

louis bloom

80+ Silver
az önce t560bt aldım media markttan cebimde kalan 9 liramla eve gidiyorum
:D hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, 510bt yi önerir misiniz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten bir şey kafama takıldı mediamarkt da 560bt 850 tl 510bt 999 tl neden ?

Receb İvedik

80+ Bronze
:D hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, 510bt yi önerir misiniz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten bir şey kafama takıldı mediamarkt da 560bt 850 TL 510bt 999 TL neden ?
aynen öyleydi hocam 510bt 40 saat süre veriyor muş 560bt 16 saat benim için yeterli o yüzden bunu aldım

Top Bottom