Hocam şahsen 1000TL civarına ben de daha iyisini bulamadım özellik bakımından da çok iyi duruyor. Kız arkadaşıma pembesini almıştık, ondan biraz deneyimleme şansım oldu ses kalitesi de hoşuma gitti. Yine de uzun kullanım deneyimi olan insanlara da sormak istedim. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için muhtemelen bunu alacağım.
Kanka gel ben sana anlatayım. Ben bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Baştan söyleyeyim hayvan gibi kullandım belki bazı şeyler bu kullanıma bağlı oluşmuştur. İlk olarak olumsuz özelliklerinden bahsedecek olursam:
Kulaklığın dönen kısımları yaklaşık 4 aydan sonra gıcırtı sesi çıkartıyor. Kulaklık gerçekten küçük kulağın büyükse kesinlikle alma. Kafaya tam oturmuyor 2 saat sonra baş ağrısı ve kafada iğrenç bir basınç hissi bırakıyor.
Şarjı ilk aldığımda 1 hafta giderken şimdi bu süre 4 güne indi .
Olumlu özellikler ise :
Sesi 1000 TL'lik fiyatına göre çok çok iyi.
Anket souncore gibi rakiplerinin aksine doğal bir ses sunuyor.(ki bu yüzden bunu tercih ettim.)
İskeleti ve süngerinin anasını ağlatmama rağmen bana mısın demedi.
Yağmurda kullandım halen bir sorunu yok.(ses açısından sorun yok, belki gıcırdama bu yüzden oluşmuştur.)
Bana sorarsan durumun varsa beats al geç hiç uğraşma ama bütçen 1000 TL ise rahatsızlık hissini göze al derim.