Neler Yeni

JBL 510BT Alınır mı ?

arsln444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
muhammed arslan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
:D hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, 510bt yi önerir misiniz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten bir şey kafama takıldı mediamarkt da 560bt 850 TL 510bt 999 TL neden ?
hocam ben kullanıyorum alalı 5 ay oldu şarja ayda 2-3 defa takıyorum
genel olarak güzel ürün ama benim kulağım büyük olduğu için kulağıma tam oturmuyor oturmadığı içinde bi kaşıntı hissi veriyor
ve ayrıyeten kafayada tam oturmayabilir kapşon şapka tarzı şeyler taktığımda kafama tam oturmuyor
ama kulağınız küçükse o bütçede alınabilecek güzel bir kulaklık

Receb İvedik

80+ Bronze
öneririm yani bundan önce 500bt kullanıyordum bozuldu garantide bittiği için elimde kaldı

30+FPS

80+ Bronze
Arkadaşımda vardı 510bt bende almayı düşünüyorum 650 ye fazla diye almamıştım 5 ay önce falan :D ses kalitesi gerçekten aşırı güzel bass ı falan hissettiriyor yani dayanıklılık konusunda da süper diyecek yok sarjı unutursun alınır diye düşünüyorum bu fiyat bandında

louis bloom

80+ Silver
Arkadaşımda vardı 510bt bende almayı düşünüyorum 650 ye fazla diye almamıştım 5 ay önce falan :D ses kalitesi gerçekten aşırı güzel bass ı falan hissettiriyor yani dayanıklılık konusunda da süper diyecek yok sarjı unutursun alınır diye düşünüyorum bu fiyat bandında
ben kiz arkadasima pembesini aldim ondan deneyimledim hosuma gitti normalde airpods haric kullanmam kafa kulakligi vb. ama insan heves ediyor :D alirim bunu ya genel olarak iyi yorumlari kendimde denedigimde sevmistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,662
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom