Neler Yeni

JBL C100SI Boştayken cızırtı sorunu

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
bir şey açmadığım,dinlemediğim zaman kulaklıktan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor, bu kulaklığı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bende mi var sadece ? (Kulaklığı Amazon'dan aldım daha bugün geldi)

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
bir şey açmadığım,dinlemediğim zaman kulaklıktan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor, bu kulaklığı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bende mi var sadece ? (Kulaklığı Amazon'dan aldım daha bugün geldi)
Evet nadiren bende de oluyor ama büyük bir sorun değil bence.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Fazla rahatsız ettiğinden değilde üründe mi sıkıntı var acaba ? Düşüncesiyle merak ettiğimden sordum :)
Bende de var dostum üründe bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İçine sinmediyse iade et :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Farklı bir cihazda deneyin. Örneğin benim kulaklık PC’nin kulaklık çıkışındayken hafif dip ses yapıyor (şebeke gürültüsü diye geçen ses). Telefona bağlıyken ses sıfır.

İkisinde de aynı cızırtı varsa kulaklık sorunludur. Aynı modeli kullandım, öyle bir ses yoktu.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir cihazda deneyin. Örneğin benim kulaklık PC’nin kulaklık çıkışındayken hafif dip ses yapıyor (şebeke gürültüsü diye geçen ses). Telefona bağlıyken ses sıfır.

İkisinde de aynı cızırtı varsa kulaklık sorunludur. Aynı modeli kullandım, öyle bir ses yoktu.
Şimdi telefonda deneme fırsatım oldu onda gram cızırtı yok.Sadece kasaya taktığımda cızırtı var.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şimdi telefonda deneme fırsatım oldu onda gram cızırtı yok.Sadece kasaya taktığımda cızırtı var.
Tamamdır kulaklıkta sıkıntı yok. Ya priz kaynaklı ya da PC içindeki elektrik akımından kaynaklı bir gürültü olabiliyor, çok rahatsız etmiyorsa zaten müzik çalarken onu duyamıyorsunuz kullanmaya devam edin. Benim de yıllardır öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom