Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Bütçe
- 400
max 400 tl
jbl kulaklıkların ses kalitesi güzelmiş o yüzden. kendime değil arkadaşa.Niye sadece JBL @Evil Belief
kulak üstü kablolu veya kablosuz fark etmez. sony veya Sennheiser da olurKulak içi mi kafa üstü mü kablolu mu kablosuz mu
Kulak üstünden çok anlamam da oyuncu kulaklığı olarak bütçeniz dahilinde JBL bu var:kulak üstü kablolu veya kablosuz fark etmez. sony veya Sennheiser da olur
jbl quantum 100 modelinde giriş tekli mikrofonu nasıl kullanabilirim ?Kulak üstünden çok anlamam da oyuncu kulaklığı olarak bütçeniz dahilinde JBL bu var:
![]()
JBL Quantum 100 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 100 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 100 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mobil olarak da bu var:
![]()
JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 615,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sennheiser zaten bu fiyatlara olmuyor. Sony'de ise ZX110 ve ZX310 serileri var, denediğimde bana çok konforsuz gelmişlerdi. Seslerinden de pek bir şey anlayamadım.
Kablosuz derseniz de her ne kadar fiyatı çok yükselmiş olsa da Anker Soundcore Life Q10'a bakılabilir.
Y-Splitter adı verilen kulaklık-mikrofon ayırıcı ara kablo ile.jbl quantum 100 modelinde giriş tekli mikrofonu nasıl kullanabilirim ?
çıkmıyormuşY-Splitter adı verilen kulaklık-mikrofon ayırıcı ara kablo ile.
Bazı kulaklıklarda kutudan çıkar.