Neler Yeni

JBL T500BT Alınır mı?

Yavuz241

80+ Bronze
Kablo olarak çıkıyor, şarj adaptörü çıkmıyor. Kablo turuncu bu arada ve aşırı kısa.:D
Hocam kusura bakmayın çok fazla soru sordum size. O içinden çıkan adaptör klasik android şarj adaptörlerine takılıyor değil mi? Video izledim de orada İphone şarj adaptörü ile şarj edebilirsiniz diyordu.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam kusura bakmayın çok fazla soru sordum size. O içinden çıkan adaptör klasik android şarj adaptörlerine takılıyor değil mi? Video izledim de orada İphone şarj adaptörü ile şarj edebilirsiniz diyordu.
Sıkıntı değil, takılıyor.

Yavuz241

80+ Bronze
JBL de karar kıldım. Odam biraz büyük çekim mesafesi hakkında bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz? @Çağan Erdal

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Hangi giriş ile şarj oluyor hocam?
Type C girişli
Micro usb ile şarj oluyor. Kulaklığı kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulakları çok terletiyor. Bir süre sonra kulakta baya ağrı yapıyor. Pedler de hemen soyuluyor. Başka bir alternatif varsa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Ses kalitesi olarak Süper bir kalitesi de yok. Xiaomi airdots da kullanıyorum aynı kalitede. Baslar sadece biraz daha belirgin o kadar.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Bütçem maalesef artmaz hocam. Normal Type C ile şarj oluyor değil mi?
Hayır micro usb ile şarj oluyor. Kulaklık güzel bluetooth bağlantısı nispeten zayıf ama memnuniyetsizlik yaratmaz güzel kulaklık mavisini kullanıyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
airpodstan önce kullanıyordum kim ne derse desin baya iyi kulaklık.
şarjı baya uzun gidiyor. kablo olarak lightning ve micro usb kullanılıyor.

Kulakları çok terletiyor. Bir süre sonra kulakta baya ağrı yapıyor. Pedler de hemen soyuluyor. Başka bir alternatif varsa ona yönelmenizi tavsiye ederim. Ses kalitesi olarak Süper bir kalitesi de yok. Xiaomi airdots da kullanıyorum aynı kalitede. Baslar sadece biraz daha belirgin o kadar.
airdots ile aynı kalitede değil bu arada airdots çok kötü kalite olarak.

YiğitAysul

80+ Silver
T600bt kullanıyorum memnunum şarj girişi micro USB şarji bi tık az ama sıkıntı yaşanıyor alabilirsiniz

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic

450BT var bende Type C diye geçen şeyden kullanıyorum sandım ben arkadaşlar sağolsun hatamızı görüp direkt şikayet etmiş xd teşekkürler bilgi ve eksi puan için

Top Bottom