Neler Yeni

İnceleme JBL Tune 510BT İncelemesi

louis bloom

80+ Silver
Anladım işte beni şuan ikilemde bırakan şey tasarım yani kulaküstü modelleri de deneyimlemek istiyorum ama sanırım buds 2 alacağım
ben kulak ustunu cirkin bulan biriydim ama disarda kulak ici kullanmaktan o kadar sıkıldım ki artik gozume guzel gelmeye baslayip aldim :D

Formula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Alioglu
Merhaba Arkadaşlar. (Mediamarkt'ın internet sitesinden 999₺'e aldım.)

Öncelikle Kutu içeriğinden başlamak gerekirse, diğer incelemelerimde hep kutuya önem verdiğimi söylüyorum ama bu kez kutuyu hic beğenmedim :( Kargo ile alırken ürünün kendisini koruyabileceği bir kutu değil o yüzden mağazadan almanızı tavsiye ederim, ki zaten benimde kutusu hasarlı geldi.

-Type/C şarj kablosu, Kullanım Kılavuzu, Garanti ve Ürün.

Alıntıyı görüntüle

Büyük bir önyargı ile almıştım kulaklığı ancak birçok önyargımı kırdığını söyleyebilirim. Öncelikle bassları çok güzel veriyor ve dipses hiç yok. Corsair Virtuoso kulaklığım da Bass Equalizer'i kendim ayarladığım da istediğim Deneyime ulaşabiliyorum ancak 510BT'de hazır ayarı böyle gelmesi beni mutlu etti. (Ki zaten sanırım Equalizer ayarlayamıyoruz ya da ben bilmiyorum)

Alıntıyı görüntüle
Kulaklıkta müzik dinlerken dış sesi tamamen kesiyor, müzik dinlemiyorken ufak bir fark sağlıyor. Yanları deri olarak geçiyor ancak bana deri gibi gelmedi garip bir yapısı var ve kulağı terletecek gibi de durmuyor. Örneğin Corsair Virtuoso kulaklığım da kulak padleri deri ve tam yazın terletecek cinste.

Alıntıyı görüntüle

Kulaklığın ses ve mikrofon kalitesini aktif olarak kullandığım Airpods 3. Nesilden daha fazla beğendimi söyleyebilirim. Mikrofon konusunda kararsızım ancak ses konusunda Airpods 3. nesilden çok çok daha tatmin etti. Normalde ben ara sıra kullanırım, sıklıkla yine Airpods'u kullanmaya devam ederim diye düşünüyordum ancak ses konusunda daha fazla tatmin ettiği için 510BT'i daha sık kullanmaya başladım.

Alıntıyı görüntüle

Ergonomik olarak ise yukarıda da söylediğim gibi kulak padleri terletecek cinste değil. Çok hafif bir kulaklık, gerçekten baya hafif. Virtuoso'yu gecen hafta incelemesini paylaştığımda ağırlığından şikayet ediyordum. Genelde Story oyunu oynadığım için 510BT'i PC'e bluetooth ile bağlıyorum daha rahat olduğundan ötürü. Gecikme değeri ne kadar bilmiyorum ama RDR2 oynarken bir tık hissettiriyor Bluetoothdaki gecikme. (Virtuoso gibi bir Dongle'ı olmadığı ve PC (Oyuncu Kulaklığı) kategorisi için üretilmediğini düşünürsek gayet normal.)

Alıntıyı görüntüle

Kulaklığın ergonomik yönden beğenmediğim yanı ise kafama biraz fazla baskı yapıyor. Zamanla açılıyor diyenler olmuş. Şu anki hali biraz fazla baskı uyguluyor. Haricinde ergonomik yönden rahatsızlık hissetmedim. Sağlamlığına gelecek olursak bana pek sağlam gelmedi. Full plastik çok hafif bir kulaklık ve hafif olması güzel ama sağlam hissiyatı da var diyemem. Virtuoso ile 2 hafta zaman geçirdikten sonra diğer kulaklıklar oyuncak hissiyatı vermeye başladı :D Herhangi bi aşırı germede kırılır mı bilmiyorum ancak çokta zorlamamak lazım gibime geldi.

Alıntıyı görüntüle

Ses kısma/açma, müziği durdurma ve kulaklığı açma kapama tuşları da bu şekilde konumlandırılmış. Padlerin iç kısımlarında Sağ ve Sol kısmı yine harf ile belirtmişler.

Yani kısaca + ve - yönlerine gelecek olursak :
+Ergonomik, Hafif, Padleri terleten cins gibi durmuyor
+Şarj yönünden çok iyi
+Bass ve ses kalitesi
+Kulaklığin kulağa oturan kısımları hareket yönünden çok fonksiyonlu
+katlanabilir olması

-Sağlamlık (bana sağlam gelmedi)
-Kutudan çıkan şarj kablosu aşırı kısa
-Mağazadan almanizi oneririm kutusu sağlam değil.

Okudugunuz icin teşekkürler, sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Diğer incelemelerim ve linkleri :
Corsair Virtuoso Wireless
Corsair HS80 Wireless
Corsair M65 RGB Elite
MSI Force GC30 V2
hocam bu türk kulaklıkları merak ediyorum kulağı ağrıtmıyor mu ?

serwintes

80+ Gold

louis bloom

80+ Silver
hocam bu türk kulaklıkları merak ediyorum kulağı ağrıtmıyor mu ?
Hocam benim oyuncu kulakliklari haric bu tür kafa ustu kulaklik deneyimim pek olmadi ama bu kulaklik benim kafamda ya da kulagimda agri yapmadi örnegin konunun son kisminda biraktigim Virtuoso inceleme linkinde ergonomisini hic begenmedigimi soylemistim kafayi sıkıyor ve cok agir kulaklik ama jbl hafif ve baskisi daha az bir de deri kismi normal terleten cinsteki deri gibi de degil ve zaten deri degil bence direkt garip duruyo o kisim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de bu tip kulakliklarda kafadan kolay dusmemesi spor vb gibi seyler icin bir tik baskinin olmasi gerek diye dusunuyorum

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

louis bloom

80+ Silver
İnceleme için eline sağlık ama ben ona o parayı vermem peki neden birincisi çok kalitesiz duruyor anker q10 kullanıyorum almadan önce deneyimledim oyuncak gibi duruyor ikincisi daha uyguna daha iyi ürünler var alta bıraktım benim aldığımın yeni modeli
anker'i de çok öneren oldu ve evet sağlamlık konusunda sizinle hem fikirim. Anker yerine tercih etme sebebim biraz daha görüntüye önem veren biriyim. Yine de ankerin de herhangi iyi bir modelini alıp deneyimleyip 510bt ile bir kıyaslamasını foruma atacağım

autumn0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eda bilir
klavye ve mouse modelin hakkında da bir inceleme yazabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular