Neler Yeni

Jbl tune 510BT vs Anker SoundCore Life Q10

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
soru yukarıda arada kaldım spor için kullanıcağım hangisini tercih etmeliyim (phonk ve hardstyle dinliyorum son seste)

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Sana bass lazım bence Q10 tercih etmelisin bass up özelliği var

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
soru yukarıda arada kaldım spor için kullanıcağım hangisini tercih etmeliyim (phonk ve hardstyle dinliyorum son seste)
Aga ne yapıyorsan yap pedleri büyük olandan al.
Cidden küçük olunca rahatsız ediyor sıkıyor acıtıyor bende.
Q10 derim kesnilikte tek dezajantajı biraz ağır

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ne yapıyorsan yap pedleri büyük olandan al.
Cidden küçük olunca rahatsız ediyor sıkıyor acıtıyor bende.
Q10 derim kesnilikte tek dezajantajı biraz ağır
ağır olması çok problem değil sadece düşmesin ve sağlam ses ve bass versin yeter

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
O halde Q10 derim.
Zamanında çokçana önerildi o fiyat bandında eğer fiyatı iyiyse alınır kesinlikle
uzun vadede sorun çıkmaz değil mi çünkü aldıktan sonra 1 yıl falan götürmesi gerekiyor zaten sadece sporda kullanıcağım

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Anker Souncore Q10

Öncelikle bu fiyata mükemmel. Tam f/p ürünü. Ses kalitesi gayet başarılı. Bass up çok çok iyi. Midler iyi. Tizler orta. Zaten bass kulaklığı olduğu için sıkıntı yok. sesler çok temiz. 5 Farklı ses içeren parça açtım ve neye odaklansam onu duyabiliyorum. Kulağı içine aldığı için acıtma vs. Olmadı ( çıkarmadan 3 saat kullandım) Pedler gayet yumuşak ve hafızalı pedler kullanılmış( kafanın şeklini alıyor ) görünüşü meh. Daha iyi olabilirdi ama fiyata göre zaten çok iyi. Pili çok iyi. 5 saat kullandım Şarjı %10 gitti. Kulaklık daha önce bu tarz kullanmayanlara ağır gelecektir. Zamanla alışacaklardır. Benim gibi oyun kulaklığı vs. aktif olarak kullanıyorsanız normal gelecektir. Yürüyüş- koşu yaparken kullanılabilir ama kesinlikle kulak içi öneriyorum. Hem rahatlık açısından hem de bu kulaklık suya-ter karşı dayanıksız. Zaten 1 saat sonra ter yapmaya başladı ( hava 30 derece civarıydı ) Kafa tutuşu güzel. Kafamı sarstığımda düşmüyor.

Hepsiburada'da yaptığım inceleme.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Anker Souncore Q10

Öncelikle bu fiyata mükemmel. Tam f/p ürünü. Ses kalitesi gayet başarılı. Bass up çok çok iyi. Midler iyi. Tizler orta. Zaten bass kulaklığı olduğu için sıkıntı yok. sesler çok temiz. 5 Farklı ses içeren parça açtım ve neye odaklansam onu duyabiliyorum. Kulağı içine aldığı için acıtma vs. Olmadı ( çıkarmadan 3 saat kullandım) Pedler gayet yumuşak ve hafızalı pedler kullanılmış( kafanın şeklini alıyor ) görünüşü meh. Daha iyi olabilirdi ama fiyata göre zaten çok iyi. Pili çok iyi. 5 saat kullandım Şarjı %10 gitti. Kulaklık daha önce bu tarz kullanmayanlara ağır gelecektir. Zamanla alışacaklardır. Benim gibi oyun kulaklığı vs. aktif olarak kullanıyorsanız normal gelecektir. Yürüyüş- koşu yaparken kullanılabilir ama kesinlikle kulak içi öneriyorum. Hem rahatlık açısından hem de bu kulaklık suya-ter karşı dayanıksız. Zaten 1 saat sonra ter yapmaya başladı ( hava 30 derece civarıydı ) Kafa tutuşu güzel. Kafamı sarstığımda düşmüyor.

Hepsiburada'da yaptığım inceleme.
benchte +20 kg vericekse hemen alıcağım

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Anker Soundcore Life 2 Neo Kullanıyorum Bassları Çok İyi 510BT Çok Küçük yerinde olsam tercih etmem

Top Bottom