Aga ne yapıyorsan yap pedleri büyük olandan al.soru yukarıda arada kaldım spor için kullanıcağım hangisini tercih etmeliyim (phonk ve hardstyle dinliyorum son seste)
ağır olması çok problem değil sadece düşmesin ve sağlam ses ve bass versin yeterAga ne yapıyorsan yap pedleri büyük olandan al.
Cidden küçük olunca rahatsız ediyor sıkıyor acıtıyor bende.
Q10 derim kesnilikte tek dezajantajı biraz ağır
O halde Q10 derim.ağır olması çok problem değil sadece düşmesin ve sağlam ses ve bass versin yeter
uzun vadede sorun çıkmaz değil mi çünkü aldıktan sonra 1 yıl falan götürmesi gerekiyor zaten sadece sporda kullanıcağımO halde Q10 derim.
Zamanında çokçana önerildi o fiyat bandında eğer fiyatı iyiyse alınır kesinlikle
benchte +20 kg vericekse hemen alıcağımAnker Souncore Q10
Öncelikle bu fiyata mükemmel. Tam f/p ürünü. Ses kalitesi gayet başarılı. Bass up çok çok iyi. Midler iyi. Tizler orta. Zaten bass kulaklığı olduğu için sıkıntı yok. sesler çok temiz. 5 Farklı ses içeren parça açtım ve neye odaklansam onu duyabiliyorum. Kulağı içine aldığı için acıtma vs. Olmadı ( çıkarmadan 3 saat kullandım) Pedler gayet yumuşak ve hafızalı pedler kullanılmış( kafanın şeklini alıyor ) görünüşü meh. Daha iyi olabilirdi ama fiyata göre zaten çok iyi. Pili çok iyi. 5 saat kullandım Şarjı %10 gitti. Kulaklık daha önce bu tarz kullanmayanlara ağır gelecektir. Zamanla alışacaklardır. Benim gibi oyun kulaklığı vs. aktif olarak kullanıyorsanız normal gelecektir. Yürüyüş- koşu yaparken kullanılabilir ama kesinlikle kulak içi öneriyorum. Hem rahatlık açısından hem de bu kulaklık suya-ter karşı dayanıksız. Zaten 1 saat sonra ter yapmaya başladı ( hava 30 derece civarıydı ) Kafa tutuşu güzel. Kafamı sarstığımda düşmüyor.
Hepsiburada'da yaptığım inceleme.
çok çok aşırı yüksek sesi yok ama bana yetiyor, çoğu kişiye de yetecek seviyedebass ve yüksek sese ihtiyacım var yine q10 mu
Tekknoloji işi şans işiuzun vadede sorun çıkmaz değil mi çünkü aldıktan sonra 1 yıl falan götürmesi gerekiyor zaten sadece sporda kullanıcağım