federalper
80+ Silver
James Donkey 711 Discordda sesim az ve boğuk geliyor nasıl düzeltebilirim ? Yardım ederseniz çok güzel olur
bu programda sesimi arttırıp boğukluğu azaltabilir miyim yoksa sadece boğukluk mu giderRTX Voice ile kullan.
Boğukluk gidince sesin güzel ve fazla çıkar zaten.bu programda sesimi arttırıp boğukluğu azaltabilir miyim yoksa sadece boğukluk mu gider
ayarlarda giriş ve çıkış sesini fulle ses kartı varsa ondan da fulleJames Donkey 711 Discordda sesim az ve boğuk geliyor nasıl düzeltebilirim ? Yardım ederseniz çok güzel olur
programı nereden indireceğimi bulamadım linkini atabilir misin sana zahmetBoğukluk gidince sesin güzel ve fazla çıkar zaten.
programı nereden indireceğimi bulamadım linkini atabilir misin sana zahmet
dc den fulle giriş ve çıkış sesiprogramı nereden indireceğimi bulamadım linkini atabilir misin sana zahmet
Bende 711 aldım 1 gün boyunca sesi düzeltmeyi çalıştım. En son rtx voice ile düzelttim. Sesi az alıyormuş gibi gözüküyor ama karşıya ses düzgün, net ve yeterli seviyede gidiyorbu programda sesimi arttırıp boğukluğu azaltabilir miyim yoksa sadece boğukluk mu gider
zaten öyledc den fulle giriş ve çıkış sesi
linki bu sitede bulamadım ama bi onuda atabilir misiniz galiba bu sitede yokNVIDIA RTX Voice: Setup Guide
A quick-start guide to installing and using RTX Voice beta, NVIDIA's background noise removal plugin.www.nvidia.com
En üstte.linki bu sitede bulamadım ama bi onuda atabilir misiniz galiba bu sitede yok
En üstte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@AlperHD Setup Guide yazan yerde azıcık aşağı in Dowload the App yazıyor ona tıkla.
tamamdırEn üstte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@AlperHD Setup Guide yazan yerde azıcık aşağı in Dowload the App yazıyor ona tıkla.
arkadaşıma gene sordum gene boğuk geliyo dedi noise suppression u kapatsam daha iyi gider mi yoksa uygulamanı amacı noise suppression miBende 711 aldım 1 gün boyunca sesi düzeltmeyi çalıştım. En son rtx voice ile düzelttim. Sesi az alıyormuş gibi gözüküyor ama karşıya ses düzgün, net ve yeterli seviyede gidiyor
arkadaşıma gene sordum gene boğuk geliyo dedi noise suppression u kapatsam daha iyi gider mi yoksa uygulamanı amacı noise suppression miRTX Voice ile kullan.
şimdi de hışırtı gelmeye başlamış o uygulamayı kaptsamda açsamdaBende 711 aldım 1 gün boyunca sesi düzeltmeyi çalıştım. En son rtx voice ile düzelttim. Sesi az alıyormuş gibi gözüküyor ama karşıya ses düzgün, net ve yeterli seviyede gidiyor