Neler Yeni

Jetklik İade ve Değişim Politikası

Dangooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Sağlam
Arctis Nova 7 kullanıyorum ve 1 aydır mikrofon tuşunda temassızlık var eski Arctis kullananlar bilir. Bastıktan sonra kendisi 3-4 tane daha basıyor. Bu kulaklığı arkadaşımdan aldım ve aramız hiç iyi değil fatura onun üstüne. Kulaklığı garantiye yollasam aynısı ile değişim olur mu velevki olmadı para iadesi kime yapılır. Bu konularda hiç bilgim yok lütfen geçmiş tecrübelerinizi yazmaktan çekinmeyin iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Help Help
Para iadesi ve değişim için gönderen kişiye yapılır.
Fatura elinde ise mesele yok

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Para iadesi ve değişim için gönderen kişiye yapılır.
Fatura elinde ise mesele yok
Fatura elimde hocam despece mail attım dönüş bekliyorum.

Kanki eğer stoklarında olup kabul etmeseler jetkit THH ye verirsin her türlü yeni ürününü alırsın biraz uzar
Bakalım mail attım bekliyorum durum ne olacak.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX
Fatura elimde hocam despece mail attım dönüş bekliyorum.

Bakalım mail attım bekliyorum durum ne olacak.
Mail atiysan biraz geç cevaplayabiliyor telefonla ara telefonda bı 10 dk bekle ama geç açıyorlar kargo ni iste kulaklığın içine faturanın çıktısını köy ginder yada ben sana verim kargo numarasını

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Mail atiysan biraz geç cevaplayabiliyor telefonla ara telefonda bı 10 dk bekle ama geç açıyorlar kargo ni iste kulaklığın içine faturanın çıktısını köy ginder yada ben sana verim kargo numarasını
Ankarada despecin şubesi varmış en kötü elden götürürüm.Despec ürünlerin kusurunu kabul edip değişim/iade kararı veriyormuş burda önemli olan jetklikin tutumu bunları soracağım ona göre jetklik ile iletişime geçeceğim.

Kulaklıkta çok büyük bir sorun yok aslında.Çok uğraştırırlarsa kullanmaya devam

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Teklos ürünü istiyor bakalım ne karar çıkacak.Para iadesi yaparlarsa ibreti alem için 10 tane rampage kulaklık alır hergün birini kullanırım :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Teklos ürünü istiyor bakalım ne karar çıkacak.Para iadesi yaparlarsa ibreti alem için 10 tane rampage kulaklık alır hergün birini kullanırım :)
Bu konuda işini iyi yapan çok az firma var. Steelseries garantisi beni hep çaresiz bıraktı, umarım sorununuz çözülür.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Bu konuda işini iyi yapan çok az firma var. Steelseries garantisi beni hep çaresiz bıraktı, umarım sorununuz çözülür.
İşin açığı ürünüm ya değişsin ya da aynı şekilde geri gelsin.Süs diye sergilerim en kötü.Bakalım bende ilk defa tecrübe edeceğim ss garanti sürecini.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX
Kanki sana iade veya değişim kağıdı gondercekler ürüne bile bakmadan neredeyse aldığın yerde değişimde sıkıntı çıkartır ama para iadesi yapar bence onaylama para iadesi eğer ürünün fiyatı attıysa

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Kanki sana iade veya değişim kağıdı gondercekler ürüne bile bakmadan neredeyse aldığın yerde değişimde sıkıntı çıkartır ama para iadesi yapar bence onaylama para iadesi eğer ürünün fiyatı attıysa
Ben 4k ya aldım şuan 6.8k işin kötü tarafı 2.el aldım fatura benim üzerime değil

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX
Ben 4k ya aldım şuan 6.8k işin kötü tarafı 2.el aldım fatura benim üzerime değil
Oo o zaman sıkıntı thh başvurmasın despece mail ad soyad faturadaki farklı olucak diye kendi adını soy adını yaz ilk ara red ederlerse mail at

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Oo o zaman sıkıntı thh başvurmasın despece mail ad soyad faturadaki farklı olucak diye kendi adını soy adını yaz ilk ara red ederlerse mail at
Cihazı yolladım açık açıkta ya değişim ya ürünümü geri yollayın dedim bakalım ne olacak sende sağol çok yardımcı oldun teşekkür ederim.

hadi bi cevap vereyim, steelseries'e mail at s/n ile yardımcı olurlar sana
6. dünya ülkesiyiz

Ekler

• resim_2024-11-18_134344022.png
    resim_2024-11-18_134344022.png
    193.6 KB · Hit: 3
Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX
Cihazı yolladım açık açıkta ya değişim ya ürünümü geri yollayın dedim bakalım ne olacak sende sağol çok yardımcı oldun teşekkür ederim.

6. dünya ülkesiyiz
Bunu teklos veya despec mi attı yoksa steelseries mi eğer steelseries tr ye atıp cevap verdiylerse yine iyi bana hiç cevap vermediler

Rica ederim ne demek ben kulakligimda sıkıntı yaşamıştım baya aklında soru kaldıysa söyleyebilirsin

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Bunu teklos veya despec mi attı yoksa steelseries mi eğer steelseries tr ye atıp cevap verdiylerse yine iyi bana hiç cevap vermediler

Rica ederim ne demek ben kulakligimda sıkıntı yaşamıştım baya aklında soru kaldıysa söyleyebilirsin
Bu cevabı global verdi.Despece yazdım kargo kodu verdiler ürünü yolla dediler yolladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,625
Üyeler
160,864
Son üye
fxxy
Top Bottom