bir sürü olum yorum var ama olumsuz yorumlarda etkiliyor reis sence alınır mı?
reis bilemiyorum valla jilet artık tahriş etmeye başladı birde mach3 alıyorum fiyattan can yakar olduHocam jilet gibi alan tıraş makinesi var mıdır?
Arkadaşım kullanıyordu memnun. ayrıca 1300 değerlendirmede 4,4 almış. iyi bir rakam. Marka - garanti olarak da sıkıntı yok ben olsam alırdım.bir sürü olum yorum var ama olumsuz yorumlarda etkiliyor reis sence alınır mı?
one blade gördüm onu alacağım gibiArkadaşım kullanıyordu memnun. ayrıca 1300 değerlendirmede 4,4 almış. iyi bir rakam. Marka - garanti olarak da sıkıntı yok ben olsam alırdım.
aynen bu takıldı aklımaKuzenim kullanıyor, bana öve öve bitiremiyordu:
Philips OneBlade QP2520/20 Hibrit Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips OneBlade QP2520/20 Hibrit Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips OneBlade QP2520/20 Hibrit Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi özelliklerini incele, 1.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bende varmıdır bilmiyorum ama jilet artık boğaz altlarını kötü etkilemeye başladıJilet gibi pürüzsüz yapan bi makine görmedim ben.
Paran varsa attığımı al. oneblade den daha az tahriş eder cildinione blade gördüm onu alacağım gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen bu takıldı aklıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende varmıdır bilmiyorum ama jilet artık boğaz altlarını kötü etkilemeye başladı
yetkilisine soruyorum bakim ne diyecekParan varsa attığımı al. oneblade den daha az tahriş eder cildini