Neler Yeni

JodaBook N17 Core i9 13900H - RAM: 64GB (DDR5) - SSD: 2000GB - NVIDIA RTX 4060

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba. Yukarıda adını vermiş olduğum laptopu almayı düşünüyorum ama pek bilindik bir marka değil. Laptop Almanya'da satılıyor ve oradan getirtmeyi planlıyorum. Özellikleri müthiş duruyor ve ürün yorumları da gayet iyi ama reelde hayal kırıklığı olabilir mi diye endişeleniyorum. O yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Ürün linkini de ekliyorum https://www.amazon.de/JodaBook-N17-...s,122&sr=8-3&language=tr_TR&currency=EUR&th=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu tavsiyade bulunabilecek birileri?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç
Cihazı önceden hiç duymamıştım, ama bana biraz monster kasalarını anımsattı.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Fatih Ayhan
Ben de hiç duymadım ve incelemelerine bakmadım bilgisayarın ama kasası pek kaliteli durmuyor. Güven vermedi pek. İnternette farklı platformlarda bilgisayarı aratıp yorumlara bakın. Youtube'da incelemesi varsa onlara bakın. Genel olarak yorumlar olumlu ise alabilirsiniz.

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mehmet soytürk
Büyük ekran çok önemli değilse bunu öneririm 16 inç ekranı var 17.3 ü çok aratmaz bence, legion 5 pro premium bir model özelleştirme yapılıyor satın alırken benim öneri yükseltme seçenekleri: işlemci 13700hx( 13900h dan daha güçlü), ekran kartı rtx 4060, ekran panelinide bir üst modele yükseltmelisin, ram ve ssd seçenekleride var fakat türkiyeden alıp taksan daha uygun olur, ayrıca freedos seçip 100 euro maliyetten kurtulabilirsin, bu önerdiğim konfigürasyon ile bu kupon kodunu kullanırsan : 8ppN5X92QA4G
%15 extra indirimle 1550 euroya çok daha kaliteli bir laptopu çok daha uygun fiyata almış olursun. Bana sonra dua edersin hocam 😃

yada bu da olabilir eğer işlemci gücü senin için önemliyse 7945hx yükseltmesi yapabilirsin ( en güçlü mobil işlemci ) kuponla 1650 euro fiyatı var diğer özellikleri diğer modelle benzer. Fiyat farkı bakarsak bu daha mantılı gibi 13700hx ile 7945hx arasına %50 multicore farkı var.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de hiç duymadım ve incelemelerine bakmadım bilgisayarın ama kasası pek kaliteli durmuyor. Güven vermedi pek. İnternette farklı platformlarda bilgisayarı aratıp yorumlara bakın. Youtube'da incelemesi varsa onlara bakın. Genel olarak yorumlar olumlu ise alabilirsiniz.
Ürünün satıldığı sitede yorumları gayet olumlu ama internette inceleme videosu bulamadim maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ekran çok önemli değilse bunu öneririm 16 inç ekranı var 17.3 ü çok aratmaz bence, legion 5 pro premium bir model özelleştirme yapılıyor satın alırken benim öneri yükseltme seçenekleri: işlemci 13700hx( 13900h dan daha güçlü), ekran kartı rtx 4060, ekran panelinide bir üst modele yükseltmelisin, ram ve ssd seçenekleride var fakat türkiyeden alıp taksan daha uygun olur, ayrıca freedos seçip 100 euro maliyetten kurtulabilirsin, bu önerdiğim konfigürasyon ile bu kupon kodunu kullanırsan : 8ppN5X92QA4G
%15 extra indirimle 1550 euroya çok daha kaliteli bir laptopu çok daha uygun fiyata almış olursun. Bana sonra dua edersin hocam 😃

yada bu da olabilir eğer işlemci gücü senin için önemliyse 7945hx yükseltmesi yapabilirsin ( en güçlü mobil işlemci ) kuponla 1650 euro fiyatı var diğer özellikleri diğer modelle benzer. Fiyat farkı bakarsak bu daha mantılı gibi 13700hx ile 7945hx arasına %50 multicore farkı var.
Teşekkür ederim hocam tavsiyelerini değerlendireceğim

Top Bottom