Jonsbo ARGB m2 nasildir

Eminertekin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,563
8 dolar yazdırıyorum ben hep ürünlere. Ödediğim vergi 15-22 arası değişiyor. Yani 22'den fazla ödemezsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca uygulama üzerinden bakmayın, orası neredeyse hiç güncellenmiyor. parcelsapp.com'u kullanabilirsiniz. Kargo hakkında gayet ayrıntılı bilgi veriyor.

8 dolar yazdırıyorum ben hep ürünlere. Ödediğim vergi 15-22 arası değişiyor. Yani 22'den fazla ödemezsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca uygulama üzerinden bakmayın, orası neredeyse hiç güncellenmiyor. parcelsapp.com'u kullanabilirsiniz. Kargo hakkında gayet ayrıntılı bilgi veriyor.
Çok sağolun 70 80tl gelicek diye korkuyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site nin link ini atar misiniz

Rica ederim ne demek. O kadar gelmez merak etmeyin. Aklınızda olsun, 30-40 dolar gibi yüksek fiyatlı ürünler alırsanız da 8 dolar yazmalarını rica edin. Hepsi kabul ediyor zaten. Satın alırken notlar kısmına "Hello friend, could you write the price as 8 dollars?" yazabilirsiniz.

Ayrıca, dediğim siteden iyi takip edin. Kargo gelir gelmez gerekirse kendiniz gidin alın. 40 dolarlık bir ürün almıştım, evde olmama rağmen PTT'nin akıl almaz baştan savmalığı ve umursamazlığı yüzünden sözde evde olmadığım için 1.5 aydır beklediğim ürünüm iade gitti geri. Bir de PTT nasıl becerdiyse "ürün teslim edildi" diye not düşmüş, tartışma açmama rağmen paramı da iade alamadım. Satıcıya aktarıldı 40 dolar. Hem ürün gitti hem 40 dolar gitti. Satıcı ile iletişime geçtim sonucu bekliyorum. PTT inanılmaz umursamaz, ne beni aradılar ne kapıma geldiler ne de kapıya tebligat bıraktılar. Siz takip edin, kargo Türkiye'e girer girmez gidip sormaya başlayın, geldiği gibi de elden teslim alın.

Çok sağolun 70 80tl gelicek diye korkuyordum

Site nin link ini atar misiniz

Bu ne demek

Ekler

• 20200725_002035.jpg
    20200725_002035.jpg
    149.7 KB · Hit: 45
Kargoya verilmiş, beklemeniz lazım şimdi. Her gün takip edin, Türkiye'ye giriş yaptığında bilgileri görebilirsiniz burada. Türkiye'ye giriş sonrası sağ tarafta size PTT Takip numarası verecek, sonrasını PTT Takip sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Kargoya verilmiş, beklemeniz lazım şimdi. Her gün takip edin, Türkiye'ye giriş yaptığında bilgileri görebilirsiniz burada. Türkiye'ye giriş sonrası sağ tarafta size PTT Takip numarası verecek, sonrasını PTT Takip sistemi üzerinden yapabilirsiniz.
Çok teşekkürler sagolun

Birkaç tane kötü olay duymuştum o yüzden korkmuştum

Çok teşekkürler sagolun

Birkaç tane kötü olay duymuştum o yüzden korkmuştum
Rica ederim ne demek. Dikkatli olup takip ederseniz bir sorun olmaz. Kafanıza takılan bir şey olursa ileriki zamanlarda da sorabilirsiniz, sorun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,364
Üyeler
188,925
Son üye
Rafhen
Geri