Neler Yeni

Jordan 36 almak mantıklı mı

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan ali öner
Basketbolcuyum antremana çıktığım zaman veya maça çıktığım zaman giymek istiyorum pivot oynuyorum ama genelde topu alıp bi anda hızlanıp şut veya turnike atıyorum yani kaymayan tabanı kolay kolay zedelenmeyen zıplama desteği güzel olan bir ayakkabı istiyorum jordan 36 çok hoşuma gitti özellikleri çok iyiydi sizce almalımıyım

Aderal

80+ Bronze
Çok sağlam ayakkabı kesinlikle öneririm bütçen yetiyorsa jordan 37 al yetmiyorsa Buda çok çok iyi bir ayakkabı

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Basketbolcuyum antremana çıktığım zaman veya maça çıktığım zaman giymek istiyorum pivot oynuyorum ama genelde topu alıp bi anda hızlanıp şut veya turnike atıyorum yani kaymayan tabanı kolay kolay zedelenmeyen zıplama desteği güzel olan bir ayakkabı istiyorum jordan 36 çok hoşuma gitti özellikleri çok iyiydi sizce almalımıyım
Benim memnum kaldığım ayakkabı Lebron 19 olmuştu hızlı penetrelerde ve sıçramada çok rahat hissettiriyor. Bu modeli de düşünebilirsin.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Pivotsan daha büyük bir ayakkabı seçebilirsin ama jordan 36 nın yastıklaması pivotlara bile rahatça yeter alabilirsin arkadaş lebron önermiş ama ben ömermem eğer hızlı ataklara çıkabiliyorsan lebron hızını bile azaltanilir hem çok ağır tabanı da kayıyor

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan ali öner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pivotsan daha büyük bir ayakkabı seçebilirsin ama jordan 36 nın yastıklaması pivotlara bile rahatça yeter alabilirsin arkadaş lebron önermiş ama ben ömermem eğer hızlı ataklara çıkabiliyorsan lebron hızını bile azaltanilir hem çok ağır tabanı da kayıyor
Benim memnum kaldığım ayakkabı Lebron 19 olmuştu hızlı penetrelerde ve sıçramada çok rahat hissettiriyor. Bu modeli de düşünebilirsin.
Çok sağlam ayakkabı kesinlikle öneririm bütçen yetiyorsa jordan 37 al yetmiyorsa Buda çok çok iyi bir ayakkabı
Jordan 37 ve 36 aynı fiyat hangisini almalıyım

Bergee

80+ Silver
Bende de lebron 19 mevcut ve cidden kullandıklarım arasında en iyisi f/p ürün bile diyebilirim kendisine. Kesinlikle Lebron 19'da alabilirsin.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Bende de lebron 19 mevcut ve cidden kullandıklarım arasında en iyisi f/p ürün bile diyebilirim kendisine. Kesinlikle Lebron 19'da alabilirsin.
Boşver dostum en iyisi jordan. Çünkü adı jordan sonuçta en iyisi odur :) şaka bir yana nike store da gidip tüm serileri deneyip lebron 19 a karar verip aldım. Gidip deneyip alın. Yoksa hepsini nike üretiyor vietnamda.

Aderal

80+ Bronze
asla lebron 19 almanı önermem bu arada. bendede var 95 kiloyum ayakkabı bana bile ağır geliyor rahat edemiyorum hiç. jordan 37 al geç hocam

Bergee

80+ Silver
asla lebron 19 almanı önermem bu arada. bendede var 95 kiloyum ayakkabı bana bile ağır geliyor rahat edemiyorum hiç. jordan 37 al geç hocam
Kanka 95 kilosun ve ayakkabı sana ağır geliyor? Bence senin ayakların ağır geliyordur. İmkansız 80 kiloyum hiçte ağır değil aşırıda memnunum :D

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Ben 36 alırdım uyguna bulunur diye 37 nin yastıklama teknolojisi strobel kadar iyi değil gibi

Aderal

80+ Bronze
Kanka 95 kilosun ve ayakkabı sana ağır geliyor? Bence senin ayakların ağır geliyordur. İmkansız 80 kiloyum hiçte ağır değil aşırıda memnunum :D
bilemiyorum kral benim ki 47 numara bebek mezarı gibi ayakkabı ben daha rahat hafif ayakkabıları seviyorum. ha bu ayakkabıda rahat ama çok ağır freak 4 almadığımına pişmanım jordan 36ya para yetmedi zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,194
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom