hamzaersoy
80+ Bronze
.Mourinhonun ingilterede pkk sempatizanlığından ve şikeden dosyası olmasına rağmen burda vayy be ne hoca diyorlar yazık ya
.Mourinhonun ingilterede pkk sempatizanlığından ve şikeden dosyası olmasına rağmen burda vayy be ne hoca diyorlar yazık ya
Tuttuğun kulübünde eski başkanlarından biri Atatürke suikast girişiminden yargılandı
olabilir kim hata yaptıysa hak ettiği cezasını çekmeli. tuttuğum takım falan yok mourinho'yu pkk ile suçlamana çok güldüm cevap vermek istedimTuttuğun kulübünde eski başkanlarından biri Atatürke suikast girişiminden yargılandı
Efsanevi fenerlilerin başı dediğinizde şikeden hapis yattı
Ortada kıyaslama yok aslında. Fatih Terim'i ilahlaştırma var. Öyle bir konuma getirdiler ki, ne yaparsa yapsın kimse dokunamıyor. Konu futbolun dışında.mourinho ile fatih terim kıyaslamak soytarılıktır. kendinizi komik duruma düşürmeyin. neden bütün galatasaraylılar birbirinin aynısı. mourinho galatasaraya gelseydi şu an bütün galatasaraylılar dünyanın en iyi teknik direktörü muamelesi çekiyordu. çok zavallı geliyor uzaktan bakınca.
olabilir kim hata yaptıysa hak ettiği cezasını çekmeli. tuttuğum takım falan yok mourinho'yu pkk ile suçlamana çok güldüm cevap vermek istedim