Neler Yeni

Jose Mourinho imparator olduğunu bir kez daha kanıtladı.

CharlesPolat

80+ Bronze

Ekler

• aliiii.jpg
    aliiii.jpg
    15.6 KB · Hit: 10
  • fenerli.jpg
    fenerli.jpg
    10 KB · Hit: 10

hamzaersoy

80+ Bronze
Tuttuğun kulübünde eski başkanlarından biri Atatürke suikast girişiminden yargılandı
Efsanevi fenerlilerin başı dediğinizde şikeden hapis yattı
olabilir kim hata yaptıysa hak ettiği cezasını çekmeli. tuttuğum takım falan yok mourinho'yu pkk ile suçlamana çok güldüm cevap vermek istedim

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Timur
mourinho ile fatih terim kıyaslamak soytarılıktır. kendinizi komik duruma düşürmeyin. neden bütün galatasaraylılar birbirinin aynısı. mourinho galatasaraya gelseydi şu an bütün galatasaraylılar dünyanın en iyi teknik direktörü muamelesi çekiyordu. çok zavallı geliyor uzaktan bakınca.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mourinho ile fatih terim kıyaslamak soytarılıktır. kendinizi komik duruma düşürmeyin. neden bütün galatasaraylılar birbirinin aynısı. mourinho galatasaraya gelseydi şu an bütün galatasaraylılar dünyanın en iyi teknik direktörü muamelesi çekiyordu. çok zavallı geliyor uzaktan bakınca.
Ortada kıyaslama yok aslında. Fatih Terim'i ilahlaştırma var. Öyle bir konuma getirdiler ki, ne yaparsa yapsın kimse dokunamıyor. Konu futbolun dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir kim hata yaptıysa hak ettiği cezasını çekmeli. tuttuğum takım falan yok mourinho'yu pkk ile suçlamana çok güldüm cevap vermek istedim

Soytarılık yapan trolün teki. Yardım ya da tavsiye konusu falan açarsa ciddiye alıp vakit harcamayın.

Son düzenleme:
Top Bottom