Juadis ve Animeci Takipçileri 🤡🤡🤡

Reaksiyon skoru
148
''Hansuo Karanlık Yüzü 🤡'' diye videosu var kankam. Herif elde tutulur delil olmamasına rağmen her şey %100 doğruymuş gibi anlatıyor kankam ya
Anime profilli, şakşakçı, şaklaban hayranları da hemen övmeye başlamış herifi. Kankam bu kadar şey olmayın. Kankam harcarlar sizi.
Birini karalamak zaten şu an aşırı kolay. Şu an bu mesajımı, ek hiçbir şey kullanmadan ''öğeyi incele'' diyerek yazdığım mesajı komple değiştirebilirsiniz. Oğlum bu kadar atlamayın her şeye, alo?

''Hansuo Karanlık Yüzü 🤡'' diye videosu var kankam. Herif elde tutulur delil olmamasına rağmen her şey %100 doğruymuş gibi anlatıyor kankam ya
Anime profilli, şakşakçı, şaklaban hayranları da hemen övmeye başlamış herifi. Kankam bu kadar şey olmayın. Kankam harcarlar sizi.
Birini karalamak zaten şu an aşırı kolay. Şu an bu mesajımı, ek hiçbir şey kullanmadan ''öğeyi incele'' diyerek yazdığım mesajı komple değiştirebilirsiniz. Oğlum bu kadar atlamayın her şeye, alo?
%100 doğru olması için bir çocugu elden mi geçirmesi lazım ?

Bunu yapmadım diyen adam gider açıklamada bulunur canlı canlı konuşmaları açıp gösterir he bunları yapamıyorsa kabullenmiştir.
discord sunucuna bile girilmiyor adamın , instagramı zaten kapamış bu olaydan sonra ne anlatıyon ?

Son düzenleme:
%100 doğru olması için bir çocugu elden mi geçirmesi lazım ?

Bunu yapmadım diyen adam gider açıklamada bulunur canlı canlı konuşmaları açıp gösterir he bunları yapamıyorsa kabullenmiştir.
discord sunucuna bile girilmiyor adamın , instagramı zaten kapamış bu olaydan sonra ne anlatıyon ?
Ulan ben ne diyorum, sen ne diyorsun ikinci TTO vakası olduğu zaman ne diyeceksin? Her halta sazan gibi atlamayın diyorum. Juades soytarısının falan bu işin içinde olmadığını nereden biliyorsun? Belki karalama yapılması için para aldı? Tıklanma köpeği olm bunlar XD hani komiksin kardom ya zaten engellemişim seni

iletişim kurmaya değmezsin bb

Ulan ben ne diyorum, sen ne diyorsun ikinci TTO vakası olduğu zaman ne diyeceksin? Her halta sazan gibi atlamayın diyorum. Juades soytarısının falan bu işin içinde olmadığını nereden biliyorsun? Belki karalama yapılması için para aldı? Tıklanma köpeği olm bunlar XD hani komiksin kardom ya zaten engellemişim seni

TTO en azından açıklamada bulundu bu herif açıklamada bulundu mu ? hayır eee nasıl ikisini bir tutuyorsun mesela ?
ses kaydın logu olmaz ama mesajların olur.Yapmadıysa zaten paşalar gibi Kamera karşısında telefondan açıp gösterirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elin lolcüsüne kim niye karalama yapsın :D Adam reşitte zaten bunları reddediyorsa gider mahkemeye verir kanıtlarıda sunar kamoyuna.
TTO o zaman reşit bile değildi ,çocuk yaşta açıklama videoları atıyordu kanala. Bu kafayla zor yaşarsın sen.Juadisin takipcisi felanda değilim bu arada jahreinin yayın kesitinden gördüm olayı.

Son düzenleme:
Bir gün o kızların yerine senin kızın,kız kardeşin geçerse kankam kankam diye goatlarında dolanır durursun

madem doğru değil neden instasını kapatmak yerine bi reaksiyon gösterip açıklama yapmadı kaçmak en büyük suçluluk hareketidir
olm ben ne diyorum sen profilde anime var kale almıyorum bb

Bir gün o kızların yerine senin kızın,kız kardeşin geçerse kankam kankam diye goatlarında dolanır durursun
ben ne diyom sen ne diyonx2

KADHXKANWUXKANWDHZK bacina veya ailenden sevdigin bir hanim arkadasa yaptiginda lutfen orada burada destek icin ciglik atma sesini cekemem

olm ben ne diyorum sen profilde anime var kale almıyorum bb

ben ne diyom sen ne diyonx2
ya punisher koymuşsun ppye devrik olmadan cümle kuramıyorsun gelip bir de konu açıyorsun burda 35 iq faile empati yapanda geleceğin fail adayıdır

Olum bi yayıncıdır, ünlüdür, kimseye bu kadar bağlanmayın la. Görünen köy kılavuz istemez, adam yt kanalı dışında sosyal medyadan yok olmuş durumda. Bende yemek yerken falan bu adamın 1v9 yasuo/zed videolarını izliyordum, ama eleman çürük çıktı. Babanızın oğluymuş gibi savunmayın şu numuneleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri