Wilson
80+
Dahası
Selamlar ben Kıbrıs'ta Güzelyurt Bölgesinde yaşıyorum kullandığım internet Lifecell Digital ev interneti 10 megabit hız / 2 megabit upload fiyatı faturalı hattım olduğu için kontrat yapıp interneti daha ucuza aldım 9 ay kontratlı 70 tl ödüyorum fakat internet oyun oynatmıyor oyunlarda lag uçuk sabit ping imkansız derecede internet ping sorununu Lifecell mail atıp ilettim sonra telefon açtılar oyunlarda ping sorunu yaşadığım için bana gaming paket önerdiler oyunlarda lag olmama garantisi veriyorlarmış ve sabit hız ki bu kullandığım internet oyunları kapsamıyormuş dediler elin basit telefon oynunda ismi Brawl Stars oyunda yürümek imkansız derecede CS:GO da bile pingim uçuk internet hızı ztn sabit deil 10 megabit zor görüyorum aşaya düşüyo sabit deil bu yüzden size danışmak istedim Lifecell gaming paket almamı öneriyormusunuz yada başka firmadan internet almamı (Öneriyormusunuz Firma Fikirlernizi bekliyorım) ki çoğu firmanın interneti kotalı bu kullandiğim kotasız fakat adil kullanım kotası var gün içinde 20 gb indirirsem tam bilmiyorum limitini kısıtlama koyuyorlar 2 Fotoraf Atıyorum ve sizden cevaplarnızı bekliyorum.