Neler Yeni

K552 mi yoksa Cloud II mi almalıyım ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Merhaba arkadaşlar bende vg249q monitor var ve hoporlerden iyi ses veriyor, şuan kullandığım klavye ise A101deki piranha klavye, sizce ilk once k552 yi yeni klavye olarak mı almalıyım yoksa Cloud II kulaklığı mı ? şuan bütçem sadece ikisinden birine yetiyor, daha çok kulaklık tarafındayım şuan ama onerilerinizi bekliyorum,

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar bende vg249q monitor var ve hoporlerden iyi ses veriyor, şuan kullandığım klavye ise A101deki piranha klavye, sizce ilk once k552 yi yeni klavye olarak mı almalıyım yoksa Cloud II kulaklığı mı ? şuan bütçem sadece ikisinden birine yetiyor, daha çok kulaklık tarafındayım şuan ama onerilerinizi bekliyorum,
Hoparlörün idare edecek seviyede ise klavye al.
Klavyenden memnun isen kulaklık al.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoparlörün idare edecek seviyede ise klavye al.
Klavyenden memnun isen kulaklık al.
Warzone oynarken ses 100 olsa bile arkamdaki adamı duyamayacak seviyedeyim hocam lakin film/dizi performansını çok beğeniyorum, klavyeyi iki sene once almış olsam da yaklaşık bir kaç aydır kullanıyorum ama gecikme olduğunu düşünüyorum. Lakin bence de kulaklığa daha çok ihtiyacım var gibi

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Kulaklık her zaman öncelik bence.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kulaklık en önemli şey her zaman öncelik kulaklık

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
Warzone oynarken ses 100 olsa bile arkamdaki adamı duyamayacak seviyedeyim hocam lakin film/dizi performansını çok beğeniyorum, klavyeyi iki sene once almış olsam da yaklaşık bir kaç aydır kullanıyorum ama gecikme olduğunu düşünüyorum. Lakin bence de kulaklığa daha çok ihtiyacım var gibi
Bende hoparlör ile oynayan biriyim. Çok iyi bir kulaklığım olmasına rağmen sıktığı için takmıyorum. Cs'de mermi gelen yöne dönüyorum ya da arkadaşlarımı kulaklık olarak kullanıyorum.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bende hoparlör ile oynayan biriyim. Çok iyi bir kulaklığım olmasına rağmen sıktığı için takmıyorum. Cs'de mermi gelen yöne dönüyorum ya da arkadaşlarımı kulaklık olarak kullanıyorum.
:D aynen warzone da bende oyle oynuyorum :D yanıma 2-3 metre gelen adam sıkmaya başladığı an yerden kayıp manevra ile arkamı donup onu vuruyorum, lakin iyi oyunculara karşı hiçbir şansım olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,739
Üyeler
163,711
Son üye
Moonkn
Top Bottom