Pc'nin fotosunu nasıl çekiyor? O cihazdan açsın.Açamamış laptop açılmayınca
Forumda olmasak konuşacağım da... O kadar bilgisi var(!) insanlara konularda yardım ediyor. Hala pcsini bozabiliyor. Hem de eskiden kalma bir cihaz da değil.O kendi pcsi değilki PC açılmıyormuş
benım cok eskı samsung laptop boyleydı kendı cabalarımla acmaya calısıyordum soyle pılı cıkartıyordum sonra pc acıp o ekran kalıyordu battanıye veya bantla her nefes alacak yerı kapatıp ısıtıyordum baya ısınıyordu ve sonra acılıyordu ama yıne tekrar acılıp kapanınca orada kalıyordu en sonunda bılgısayrcıya goturunce sorunun ekran kartında oldugunu soyledı bana duzeltırırım dedı ama yıne olabılır garantı vermedı banaBöyle imiş
ısıtma olayını youtube cozum ararken bırınden gordum yaptım ıse yaradı bendebenım cok eskı samsung laptop boyleydı kendı cabalarımla acmaya calısıyordum soyle pılı cıkartıyordum sonra PC acıp o ekran kalıyordu battanıye veya bantla her nefes alacak yerı kapatıp ısıtıyordum baya ısınıyordu ve sonra acılıyordu ama yıne tekrar acılıp kapanınca orada kalıyordu en sonunda bılgısayrcıya goturunce sorunun ekran kartında oldugunu soyledı bana duzeltırırım dedı ama yıne olabılır garantı vermedı bana
Pc alir knk o paraylaBu ne alaka??