samet4747
80+ Platinum
Ortağın dene dedi@xKaanCKx Dostum sitemize Doğru düzgün DDOS dahi atamıyorsun loglarda görünmüyor çünkü her neyse legal olmayan bir şeyi yapıp üstelik burada paylaşıyorsun bir daha bizi böyle bir duruma sokarsan Adresine 300 tane pizza gelir ayrıca dava etme hakkımız var.
Et o zaman? Dün bir tane siteyi kapattım 300sn@xKaanCKx Dostum sitemize Doğru düzgün DDOS dahi atamıyorsun loglarda görünmüyor çünkü her neyse legal olmayan bir şeyi yapıp üstelik burada paylaşıyorsun bir daha bizi böyle bir duruma sokarsan Adresine 300 tane pizza gelir ayrıca dava etme hakkımız var.
Yapma dedi sonra dene dedi. Bende denedim.Onay anlamında demedi üstelik sana yapma demiş.
Gidin kavganızı başka bir yerde edin. Konuyla niye kavga ediyorsunuz?@xKaanCKx Dostum sitemize Doğru düzgün DDOS dahi atamıyorsun loglarda görünmüyor çünkü her neyse legal olmayan bir şeyi yapıp üstelik burada paylaşıyorsun bir daha bizi böyle bir duruma sokarsan Adresine 300 tane pizza gelir ayrıca dava etme hakkımız var.
Ya aga 11 yaşında bir çocuk çocuk aklıyla bişi yaptı diye dava...Senin ile uğraşmayacağız zaten ailen uğraşıcak
@samet4747 senle alakalı değil.Beni etiketleyip yapmış.