Dün güvenli önyükleme en az i seçip PC yi yeniden başlattım birdaha ekrana görüntü gelmedi sinyal yok değil kablo bağlı değil diyor ayrıca normalde kırmızı yana Asus rog logosu beyaz yanıyor sizce sorun ne kablo sipariş ettim sizce Kablodan yapıyor olabilir mi belki Asus rog un beyaz yanması da Kablosunun bağlı olmadığını gösteriyordur resimleri attım PC tamamıyla çalışıyor klavyenin ışıklarını fln ayarlayabiliyorsun ama ekranda kablo bağlı değil yazıyor lütfen yardım edin ramleri çıkartıp taktım olmadı ekran kartını çıkaramadım çektiğini indirme rağmen yerinden oynamıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütün parçaları gaming gen tr den aldım sadece monitörü ekran kartına bağlayan hdmı kablosu hariç onu bilgisayarcidan aldım ama görüntü veriyordu neden birden bozulsun ki tam da güvenli önyüklemeyi değiştirdiğim sıradaDün güvenli önyükleme en az i seçip PC yi yeniden başlattım birdaha ekrana görüntü gelmedi sinyal yok değil kablo bağlı değil diyor ayrıca normalde kırmızı yana Asus rog logosu beyaz yanıyor sizce sorun ne kablo sipariş ettim sizce Kablodan yapıyor olabilir mi belki Asus rog un beyaz yanması da Kablosunun bağlı olmadığını gösteriyordur resimleri attım PC tamamıyla çalışıyor klavyenin ışıklarını fln ayarlayabiliyorsun ama ekranda kablo bağlı değil yazıyor lütfen yardım edin ramleri çıkartıp taktım olmadı ekran kartını çıkaramadım çektiğini indirme rağmen yerinden oynamıyordu