Kablolu/Kablosuz mouse?

Reaksiyon skoru
54
Merhabalar normal ihtiyaci karşılayacak derecede bir mouse arıyorum fps oyunları oynuyorum profesyonel değilim ama gecikmeleri falan hangisi daha iyidir cok pahali olmasin 50 tl civari. Nasil bir mouse almalıyım?ornek veriyorum 50 tllik kablolu veya 50 tllik kablosuz mouselerden hangisi daha iyidir

Merhabalar normal ihtiyaci karşılayacak derecede bir mouse arıyorum fps oyunları oynuyorum profesyonel değilim ama gecikmeleri falan hangisi daha iyidir cok pahali olmasin 50 TL civari. Nasil bir mouse almalıyım?ornek veriyorum 50 tllik kablolu veya 50 tllik kablosuz mouselerden hangisi daha iyidir
50 tl kablosuz mouse ile FPS oyunları sıkıntı yaratır. Kablolu almanızı oneririm.

Merhabalar normal ihtiyaci karşılayacak derecede bir mouse arıyorum fps oyunları oynuyorum profesyonel değilim ama gecikmeleri falan hangisi daha iyidir cok pahali olmasin 50 TL civari. Nasil bir mouse almalıyım?ornek veriyorum 50 tllik kablolu veya 50 tllik kablosuz mouselerden hangisi daha iyidir
oyun içinse kablolu öneririm. 50TL lik kablosuz mouse ne kadar iş görür tartışılır

yani şöyle diyim 50tl ye sensörü iyi mouse bulamazsın ama bütçeni 100tl yapabilirsen rampage smx r70 e bakabilirsin

Anladim hepinize tesekkur ederim zaten pek bi beklentim yok 😂 dediğiniz gibi o zaman kablolu almada karar kıldım

A101 de satılacak olan logitech kablosuz mouse var bi bakar mısınız sizce nasildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Budur

Ekler

• Screenshot_20200511-144141_Chrome.webp
    Screenshot_20200511-144141_Chrome.webp
    52.5 KB · Hit: 45
SteelSeries'in bir istisnası hariç kablolu daha hızlıdır, az gecikmeye sahiptir.

Geri