Neler Yeni

Kablolu Mouse Ile Kablosuz Arasındaki Fark Nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cihan Miraç Zaimoğlu
Bence kablosuz biraz daha laptoplar için falan iyi ben kabloluyu daha çok tercih ediyorum en azından pil derdi yok. Ve bence performans olarak daha iyiler

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hakkı Demir
kablosuz mouselarda özgürlük hissedersin. Kablolularda sınırlanmış hissedersin ama kablosunun hafifliğine göre değişir. Mesela eskiden kablo mousepade falan sürtünce onu hissederdim kabloyu garip garip şekillere sokardım. Kablosuz mouse aldım baya rahatım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Yiğit Kılıç
Performans açısından tabi ki kablolu ama rahatlık açısından kablosuz. Şahsen arada pek bir performans farkı yok. Şarj sıkıntısıyla uğraşmak sıkıntı değilse kablosuz al. Benim tercihimde kablosuz bu arada.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,728
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
adı üstünden kablosuz . kablo takılma derdin yok

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hakkı Demir
Performans açısından tabi ki kablolu ama rahatlık açısından kablosuz. Şahsen arada pek bir performans farkı yok. Şarj sıkıntısıyla uğraşmak sıkıntı değilse kablosuz al. Benim tercihimde kablosuz bu arada.
kanka pilli değil de şarjlı ise uğraşmasına bile gerek yok. 1-2 gün kullanıyorum şarj 60-70lere düşüyor. 5 dakika tuvalete giderken kabloyu takıyorum 80e falan çıkıyor inanılmaz hızlı şarj oluyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fatih şenyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka pilli değil de şarjlı ise uğraşmasına bile gerek yok. 1-2 gün kullanıyorum şarj 60-70lere düşüyor. 5 dakika tuvalete giderken kabloyu takıyorum 80e falan çıkıyor inanılmaz hızlı şarj oluyorlar
Bu çok iyi o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Yiğit Kılıç
Aslında pilli olsa bile olur. Benim kullandığım bir pilli mouse var. Günde en az 2 saat kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır pilini hiç değiştirmedim.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hakkı Demir
Aslında pilli olsa bile olur. Benim kullandığım bir pilli mouse var. Günde en az 2 saat kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır pilini hiç değiştirmedim.
o konuda evet ama ağırlığı hesaba katarsak mouse'u ağırlaştırıyor piller
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ablama ucuz claw mouse almıştım gayet kaliteliler. Güzel f/p ürün.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hakkı Demir
Bana göre ağırlık abartı olmadığı sürece önemli değil. 1-2 saate alışırım.
kişiden kişiye değişiyor kanka birisi 40 gram civarı mouse'a alışırsa 60 bile ağır gelmeye başlar. Arkadaşımın mouse'u 155 gramdı onu kullandıktan sonra kendi mouseumu tutunca (40gram) 155 gr mouse'un balçıkta yüzdüğünü farkettim :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Yiğit Kılıç
kişiden kişiye değişiyor kanka birisi 40 gram civarı mouse'a alışırsa 60 bile ağır gelmeye başlar. Arkadaşımın mouse'u 155 gramdı onu kullandıktan sonra kendi mouseumu tutunca (40gram) 155 gr mouse'un balçıkta yüzdüğünü farkettim :d
Haklısın. Bende pek olmuyor ama kişiden kişiye değişir. Hangi mouseu kullanıyorsun?

Top Bottom