- Bütçe
- 5
Merhabalar sizlere sorum olacaktı benim şuan kullandığım mouse razer deathadder v2 mini kablolu mouse kullaniyorum, oyun için valorant cs2 pubg farketmez, benim oynaşımıza biraz daha katkı sağlayacak kablosuz mu kablolu mouse mi lazım şuan ki kullandiğim model de pixart 3359 sensör var lod ayarı yok, bundan daha iyi bir mouse'a geçiş yapmak istiyorum youtube da araştırmalar yaptım şuan için ülkeye girmedi endgame gear xm2w 4k modeli bir kaç haftaya ülkeye gelicek miş gecikme derecesi en düşük mousemuş yabanci youtube sayfasinda gerçek testleri yapilmiş, 1.2.4h hz stabil 0.306 ms var diğerleri listede en pahalıya satilan modellerde logitech g pro x 2 dex modeli bile 0.800 lerde testler ms çikiyor sizce bunu almalimiyim yoksa sizin önerebilceğiniz maus kaliteli fiyat performans varmidir, kronik sorunlari olmayan atk modellerine baktim bazilari kronik baglanti ve switch sorunlari oluyormuş, kabloludan kablosuza geçmek mantıklı mı gecikme derecesi kabloluya göre durumlar nasıl onlarda bilgim yok bilgili biri aydınlatırsa sevinirim teşekkürler