Neler Yeni

KABLOLU MOUSE MU KABLOSUZ MU? BÜTÇE SINIRI YOK

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
8k veren modellerde mevcut ben kendi mousumla superlight 2yı kıyaslamıyorum normal superlight vardı aldığım zaman onunla kıyasladım ki 8k veren muadilleri halen varken hala superlight denklemde rakip bile değil kalite olarak magnezyum kasa mouselar ile superlight2 aynı fiyatken bana malzeme deme lütfen
Sadece reddite beast x issues yaz veya swarcow dcsine girip beastx diye arat. Kullanmadığın ürünler hakkında da yorum yapma, sora lamzu ulx beast x hepsinin çoğu modeli elime geçti, kullandım. Kağıt üzerinde evet sensör switchler çok okey ama her şey bu değil. Kimse 4-5k para ödediği ürünün kusurlu olmasını istemez. Şahsen elime geçen 10 butik mousedan 3-4ü kusurlu geldi. Beastx minide mesela batarya 3ay sonunda balon gibi şişip yerinden çıktı :D Veya sora v2de gıcır gıcır gıcırdıyodu mouse :D Veya atk f1 ultimatede gıcırdamanın üstüne sensör sapıtıp hareket etmiyordu :D

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Sadece reddite beast x issues yaz veya swarcow dcsine girip beastx diye arat. Kullanmadığın ürünler hakkında da yorum yapma, sora lamzu ulx beast x hepsinin çoğu modeli elime geçti, kullandım. Kağıt üzerinde evet sensör switchler çok okey ama her şey bu değil. Kimse 4-5k para ödediği ürünün kusurlu olmasını istemez. Şahsen elime geçen 10 butik mousedan 3-4ü kusurlu geldi. Beastx minide mesela batarya 3ay sonunda balon gibi şişip yerinden çıktı :D Veya sora v2de gıcır gıcır gıcırdıyodu mouse :D Veya atk f1 ultimatede gıcırdamanın üstüne sensör sapıtıp hareket etmiyordu :D
dostum bende biliyorum her butik mouse kaliteli değil ama superlight2 de bulunmaz hint kumaşı bir ürün değil benim gözümde fiyatı olsun switchleri bana hitap etmiyor, tamam sorunsuz mouse eyvallah butik mouse almak fazla araştırma istiyor okey buda eyvallah ama muadili çok olan bir ürün doğru araştırma ile daha düşük yada aynı fiyata daha iyi bir ürün yada eş değer bir ürün alabiliyorsun demek istediğim nokta bu her ürünün bir kusuru vardır birde teknoloji şans işidir her zaman söylerim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
dostum bende biliyorum her butik mouse kaliteli değil ama superlight2 de bulunmaz hint kumaşı bir ürün değil benim gözümde fiyatı olsun switchleri bana hitap etmiyor, tamam sorunsuz mouse eyvallah butik mouse almak fazla araştırma istiyor okey buda eyvallah ama muadili çok olan bir ürün doğru araştırma ile daha düşük yada aynı fiyata daha iyi bir ürün yada eş değer bir ürün alabiliyorsun demek istediğim nokta bu her ürünün bir kusuru vardır birde teknoloji şans işidir her zaman söylerim
Evet şanş işi teknoloji ama bütçe yukarlara çıkıyorsa butik mouse alınmamalı. VGN f1pro mesela düşük bütçede biçilmiş kaftan, ama dediğim gibi bütçe artıyorsa uzak durulmalı butik mouselardan. GPX2yi savunmamın sebebi sorunsuz, her ele uyuyor olması ve mükemmel garantisi. Teknik detaylar bi yerden sonra çok farketmiyor evet. Ben de sizin gibi clicklerini sevmiyorum mesela çok sert.

Kagusto

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kağan Ustaoğlu

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Mouse ta kesinlikle kablosuz olmalı klavye kulaklık neyse de mouse ta kablosuz olacak

Top Bottom