- Konu Sahibi Konu Sahibi
sana dm den bi video attım o sıkıntı eski seri dedin eski yeni seri varmı ?Kesinlikle bir sorun yok.
sana dm den bi video attım o sıkıntı eski seri dedin eski yeni seri varmı ?Kesinlikle bir sorun yok.
Çok daha iyileri var hemde. Anca ofis mouse'u olabilecek özelliklerde.hocam tabii ki siz daha iyi bilirsiniz bu işleri ama bu mousenin ne sıkıntısı var bende uzun süre kullandım ve gayet memnun kaldım bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Evet siyah modeller eski batch oluyor beyazlar yeni batch ile geliyor şuan.sana dm den bi video attım o sıkıntı eski seri dedin eski yeni seri varmı ?
kanka cs vs. oynayacaksan fiyatın düşükse kablolu ama rahatlık olarak kablosuzSizce hangisi ?
ne alınabilir mesela hocam bu bütçedeÇok daha iyileri var hemde. Anca ofis mouse'u olabilecek özelliklerde.
videodaki adamda beyaz varÇok daha iyileri var hemde. Anca ofis mouse'u olabilecek özelliklerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet siyah modeller eski batch oluyor beyazlar yeni batch ile geliyor şuan.
ne alınabilir mesela hocam bu bütçede
Eski batch. Video tarihinden belli MCUları değişti daha sonra. M800 pro ve ultrada yaptıkları gibi.videodaki adamda beyaz var
bilmiyorum prime fps alan kimsede sorun yok ama bu mousede forumlarda biri takıla takıla gidiyo filan demiş oyuzden 600 tl bikere veririm bidaha verememMesaj otomatik birleştirildi:
Eski batch. Video tarihinden belli MCUları değişti daha sonra. M800 pro ve ultrada yaptıkları gibi.
Prime fps de olur ama m820dc daha iyi bir mouse.bilmiyorum prime fps alan kimsede sorun yok ama bu mousede forumlarda biri takıla takıla gidiyo filan demiş oyuzden 600 TL bikere veririm bidaha veremem
attack shark x5 nasıl 490 tlPrime fps de olur ama m820dc daha iyi bir mouse.
Plastik kablolu olanlar iyi değil hep biryere takılıyor ama benim mouse'un kablosu pijama ipi gibi (ismini bilmiyorum)Sizce hangisi ?
tamamdır eywPlastik kablolu olanlar iyi değil hep biryere takılıyor ama benim mouse'un kablosu pijama ipi gibi (ismini bilmiyorum)
Onun için kablosuz mouse'ı aratmıyor birde tepkime süresinden dolayı yine kablolu daha iyi.
Yok alma. Delux'u al.attack shark x5 nasıl 490 TL