Öneri Kablolu Mouse Önerisi

kablosuz rahatlığını tadana kadar bende aynısını diyordum
rahatlık konusunda haklısın ama kablolu tercih ediyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz rahatlığını tadana kadar bende aynısını diyordum
wraithesports markasının bataryası çıkarıp kablolu kullanabiliyor muyum? Birde hangi mouse önerirsin? 2k 3k bandında onlarıda inceleyim

Son düzenleme:
rahatlık konusunda haklısın ama kablolu tercih ediyorum :D

wraithesports markasının bataryası çıkarıp kablolu kullanabiliyor muyum? Birde hangi mouse önerirsin? 2k 3k bandında onlarıda inceleyim
şarj edilebilir bataryalı mouse alırsan hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin

mesela bu

şarj edilebilir bataryalı mouse alırsan hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin
bana daha önce birisi wraith markasında batarya çıkınca mouse kablolu kullanılmıyor demişti çok tuhafıma gitmişti ondan dolayı bu şekilde sordum

mesela bu
bu mouse hoşuma gitti. Wraith ile kıyasladığında kalitesi garantisi ve yazılımı nasıl ?

bana daha önce birisi wraith markasında batarya çıkınca mouse kablolu kullanılmıyor demişti çok tuhafıma gitmişti ondan dolayı bu şekilde sordum

bu mouse hoşuma gitti. Wraith ile kıyasladığında kalitesi garantisi ve yazılımı nasıl ?
garantisi wraithe bin basar wraithten aldığın ürün sıkıntılı gelirse vay haline sorunsuz gelirse yaşadın ggtr garanti olarak çok daha iyi

Geri