Neler Yeni

Kablonet altyapısı iyi midir?

EsdeathSama

80+ Bronze
Evimde yaşadığım garip bir sorundan ötürü, internetimi başka türk telekom portuna taşımadan arıza çözülmüyor ve ne hikmetse her seferinde her iss'nin destek ekipleri bölgesel arıza olduğunu söylüyor. Tabii komşumda ve yan binamda sorun yok :D

Neyse detaylarla sıkmıyım, yine bu sorunu tam hat devri yaparken yaşayınca artık farklı bir altyapı arayışına girdim. Evimde kablonet'in kendi kutusu ve 1000mbps fiberi varmış. Aramıza hoş geldin (12 taahütlü) kampanyasından 100/20 özel gpon devresi almayı düşünüyorum. Fiyatı modem dahil 430tl. Sizce geçilir mi ve müşteri hizmetleri, en önemlisi de saha ekipleri nasıldır? Çünkü dairemde fiber yok ve kurulum yapılması gerek.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bende iss arıyordum sürekli en iyisi kablonet dediler altyapım olmadığı için bağlayamadım netgsm bağladım olsaydı muhtmelen kablonet bağlardım kötü yorum görmedim hiç. 1000 mbps tarifesi ne kadar?

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende iss arıyordum sürekli en iyisi kablonet dediler altyapım olmadığı için bağlayamadım netgsm bağladım olsaydı muhtmelen kablonet bağlardım kötü yorum görmedim hiç. 1000 mbps tarifesi ne kadar?
İlk 3 ay 659 kalan 9 ay 759tl
Ben 1000 mbps internete ihtiyaç duymuyorum, fatura bir şekilde ödenir de o kadar hıza ihtiyacım yok :D

EsdeathSama

80+ Bronze

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emircn Kcn
5 senedir kullanıyorum. Çok memnunum. Bina yeni olduğu için bir sorun olmamışta olabilir ama 1 kere bile kesilmedi. Sadece modemleri sıkıntı birazcık.

EsdeathSama

80+ Bronze
5 senedir kullanıyorum. Çok memnunum. Bina yeni olduğu için bir sorun olmamışta olabilir ama 1 kere bile kesilmedi. Sadece modemleri sıkıntı birazcık.
Elimde router var, köprü şeklinde kullanabilir miyim?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kablonetin iyi olup olmadığı hakkında pek bilgim yoktu, dediğiniz kadar iyiyse ben yıllarca boşuna uğraşmışım.
ben yıllardır türk telekom kullanıyordum sonunda ikna ettim bizimkileri 185 TL 100 mbps netgsm kullanıyoruz 2 gündür bağlı tek sıkınıt şimdilik ping ve jitter dalgalı. 6 ay oyun oynamıcam derslerim var sonrasında ping düzelmezse değiştiririz 185 TL beleş resmen

Top Bottom