Neler Yeni

Kablonet internet ÇEKMİYOR!

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
4-5 yıla yakındır kablo net kullanıyorum salon ile odamda nerdeyse 3 metre var ve telefonuma kesinlikle ama kesinlikle kablonet çekmiyor. Görüntülü konuşma yapmam gerektiğinde çağrıyı açtığım zaman 2 saniye sonra internet gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
4-5 yıla yakındır kablo net kullanıyorum salon ile odamda nerdeyse 3 metre var ve telefonuma kesinlikle ama kesinlikle kablonet çekmiyor. Görüntülü konuşma yapmam gerektiğinde çağrıyı açtığım zaman 2 saniye sonra internet gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
kablonet wifi olayı çok kötü malesef benimde şansıma bütün odalarda çekiyor bilgisayar odamda çekmiyor :D

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablonet wifi olayı çok kötü malesef benimde şansıma bütün odalarda çekiyor bilgisayar odamda çekmiyor :D
Nasıl bir çözüm izledin ethernet haricinde zulüm resmen ya 3 metre var yok salonla odamda ve salonun kapısının yanında direkt yan duvarımda nerdeyse wifi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nasıl bir çözüm izledin ethernet haricinde zulüm resmen ya 3 metre var yok salonla odamda ve salonun kapısının yanında direkt yan duvarımda nerdeyse wifi
Bir Router cihazı alıp modemine Ethernet kablosu ile bağlayabilirsin modemin yanında durur. Güçlü bir Router olursa da evin her yerinden sorunsuz Wi-Fi alırsın.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Bir Router cihazı alıp modemine Ethernet kablosu ile bağlayabilirsin modemin yanında durur. Güçlü bir Router olursa da evin her yerinden sorunsuz Wi-Fi alırsın.
Önerebilceğin bir Router var mı ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
çözüm bulmadım uğraşmadım ben şahsen kendi odamda az buz çekiyor idare ediyorum oyunlara daldığım için bakma gereği duymuyorum heralde.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

CanCel

80+ Silver
modem cidden kötü telefonla görüntülü konuşmak için balkona çıkıyorum hiç çekmiyor ethernet kullanınca mükemmel

Top Bottom