+50TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.50 Megabitlik pakete sahibim. Saat 7 ile akşam 12 arasında 25 megabit oluyor internetim. Extra para verip akşamlarıda 50 almamı sağlayabilir miyim?
Maalesef. Ben de öyle düşünmüştüm ama aradaki fiyat farkı çok fazla.Vazgeçtim o zaman. O fiyat nedir öyle ya?
Evet paketelr mevcut ve ücretsiz geçebilirsin.50 Megabitlik pakete sahibim. Saat 7 ile akşam 12 arasında 25 megabit oluyor internetim. Extra para verip akşamlarıda 50 almamı sağlayabilir miyim?
Mümkün değil kablonet kulllanıyorsan min 25 e düşer.Benimde 40'dan 10-15'e düşüyor. Heleki en lazım olan saatte.
Hocam konu ile alakasız ama aynı işlemciden bendede var stok soğutucu ile mi kullanıyorsunuz?+50TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.
Özelden konuşalım. Konuyu kullanmayalım.Hocam konu ile alakasız ama aynı işlemciden bendede var stok soğutucu ile mi kullanıyorsunuz?
Yanlış bilgiden raporluyorum çünkü fiyatı değişiyor sabit 50 tl gibi bir ücret söz konusu değil.+50TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.
Sabit bir fiyat söz konusu. 100mbps için 50tl 50mbps için ise 46tl istiyorlar. Eğer yanlış raporlamadan raporlanacak biri varsa o sizsiniz.Yanlış bilgiden raporluyorum çünkü fiyatı değişiyor sabit 50 TL gibi bir ücret söz konusu değil.
Kablonet'ten satın almış olduğunuz paketten dolayı akşam saatlerinde hızınız düşüyor. Bence müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alın.50 Megabitlik pakete sahibim. Saat 7 ile akşam 12 arasında 25 megabit oluyor internetim. Extra para verip akşamlarıda 50 almamı sağlayabilir miyim?