Merhaba 5 yıldır 50 Mbps hızında Kablonet kullanıcısıyım altyapımız yok bugün aradılar evimin burada çalışma olduğunu sölediler ve benim güncel paketim senelerce 24 Mbps yeni öğrendim bana dedilerki hızınızı 35 Mbps yükselteceğiz diye teklifte bulundular bende 50 Mbps aldığımı söledim inanmadılar sonra sesiniz gelmiyor tarzında bir şey sölediler bir daha dönüş yapmadılar neden böyle oldu acaba güncel paketim benim 24 Mbps ama hep 50 alıyorum acaba 35 Mbps kabul etsek bu 50 mps hız yükselir mi?
şu anda bi değişim yok ama 100 mps veremeyiz 50 mps veremeyiz diyince kadına patladım direk nasıl veremiyorsunuz lan dedim sesli bir şekilde aldığımı söledim onlarda sesiniz gelmiyor beyfendi felan değişmedi ama bakalım.
şu anda bi değişim yok ama 100 mps veremeyiz 50 mps veremeyiz diyince kadına patladım direk nasıl veremiyorsunuz lan dedim sesli bir şekilde aldığımı söledim onlarda sesiniz gelmiyor beyfendi felan değişmedi ama bakalım.
Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.
Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözüm. Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.