Neler Yeni

Kablonet paketim 24 mps ama 50 mps alıyorum neden ? (çözüldü)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Merhaba 5 yıldır 50 Mbps hızında Kablonet kullanıcısıyım altyapımız yok bugün aradılar evimin burada çalışma olduğunu sölediler ve benim güncel paketim senelerce 24 Mbps yeni öğrendim bana dedilerki hızınızı 35 Mbps yükselteceğiz diye teklifte bulundular bende 50 Mbps aldığımı söledim inanmadılar sonra sesiniz gelmiyor tarzında bir şey sölediler bir daha dönüş yapmadılar neden böyle oldu acaba güncel paketim benim 24 Mbps ama hep 50 alıyorum acaba 35 Mbps kabul etsek bu 50 mps hız yükselir mi?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Durumumdan memnunum deseydin.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
telefonda sesli onay vermediğim sürece paketimde herhangi bi değişiklik yapacaklarını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda sesli onay vermediğim sürece paketimde herhangi bi değişiklik yapacaklarını sanmıyorum.
İyi de adamlar paketinde değişiklik yapmayacak zaten. 24 olan paketini 24 e çekecekler. 50 vermişler 24 e çekecekler. Sıkıntı olmayacak yani.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
İyi de adamlar paketinde değişiklik yapmayacak zaten. 24 olan paketini 24 e çekecekler. 50 vermişler 24 e çekecekler. Sıkıntı olmayacak yani.
şu anda bi değişim yok ama 100 mps veremeyiz 50 mps veremeyiz diyince kadına patladım direk nasıl veremiyorsunuz lan dedim sesli bir şekilde aldığımı söledim onlarda sesiniz gelmiyor beyfendi felan değişmedi ama bakalım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
şu anda bi değişim yok ama 100 mps veremeyiz 50 mps veremeyiz diyince kadına patladım direk nasıl veremiyorsunuz lan dedim sesli bir şekilde aldığımı söledim onlarda sesiniz gelmiyor beyfendi felan değişmedi ama bakalım.
Kadın(müşteri hizmetleri) insaflı ise sisteme işlemez. Ama kayıtlara geçtiyse bir zaman sonra 24 alacaksın. Yani öyle olması lazım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Kadın(müşteri hizmetleri) insaflı ise sisteme işlemez. Ama kayıtlara geçtiyse bir zaman sonra 24 alacaksın. Yani öyle olması lazım.
değişiklik olursa yazarım.

Kablonette hız kaldırmıyor diye bir şey yokki.
bana öyle söylediler efendim beni bu numaradan aradılar 850 901 06 18

La niye söyledin ki
Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.

Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.

Hemen düzeltirler. Sende kafanı duvarlara vurursun.

çözüm. Kablonet'i aradım durumu anlattım ve benim hızımın 50 Mbps olduğunu söylediler 10 TL fark ile 100 Mbps alabilceğimi söylediler ve benden beni arayan dolandırıcıların numarasını istediler bizim numaralarımızın olmadğını söylediler resmen dolandırmaya çalışmışlar.

Son düzenleme:
Top Bottom