Kablonet Rezilliği!

5 cihaz bağlı.
8-12 arası mı oluyor bu sorun gece 2 gibi düzeliyor mu ?
7-12 arası oluyor. Ondan önceki saatlerde de max 6-8 mbps görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnterneti aynı anda 150 kişi kullanıyor olmanız lazım hocam. Teknik ekip de gelmemiş. Yeniden arayın (büyük ihtimalle yine gelmezler :D ). Ben de millenicom a geçeceğim düşünebilirsiniz
4 kişi kullanıyor :P

5 cihaz bağlı.

7-12 arası oluyor. Ondan önceki saatlerde de max 6-8 mbps görüyorum.
Garanti altyapı yetersizliği benim 4 ay sürdü bakalım senin kaç ay sürecek :) beklemekten başka bir şey yapamayacaksın eğer benim yaşadığım sorun gibiyse sadece bekleyeceksin bir süre sonra çözülecek fakat benim 7-12 gibi felan oluyordu bu civarlarda ama bu süreler haricinde 24mbps tekrar dönüyordu.

Modemin arkasında Lan kablosu var, onu çıkartıp modemin başka bir portuna takar mısın? Bazen benimde başıma geliyor böyle değiştirince düzeliyor.

Hatta kabloyu çıkart sonra modemi kapatıp aç. Modem internete bağlanırken kabloyu başka bir porta tak.

Birde hat değerlerinizi paylaşır mısınız ?

Birde hat değerlerinizi paylaşır mısınız ?
O nedir ?

Modemin arkasında Lan kablosu var, onu çıkartıp modemin başka bir portuna takar mısın? Bazen benimde başıma geliyor böyle değiştirince düzeliyor.

Hatta kabloyu çıkart sonra modemi kapatıp aç. Modem internete bağlanırken kabloyu başka bir porta tak.
Anten gibi bir kabloyla bağlı. Tek girişi var.

O nedir ?

Anten gibi bir kabloyla bağlı. Tek girişi var.
1592772035642.webp

00.00 dan sonra fotoğraf atabilir misiniz? Bazıları bu saat aralığında düşüyor demekte eğer öyleyse neden 30 MBPS dersin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri