E EgeLances 80+ Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ege Çoban 4 Mart 2024 #14 umutbeedir yazmış: Teşekkürler hocam Logitech G413 SE TKL aldım Devamı için tıklayın... Hocam klavyeyi hala kullanıyor musunuz, herhangi bir sorun var mı bende almayı düşünüyorum
umutbeedir yazmış: Teşekkürler hocam Logitech G413 SE TKL aldım Devamı için tıklayın... Hocam klavyeyi hala kullanıyor musunuz, herhangi bir sorun var mı bende almayı düşünüyorum
umutbeedir 80+ Bronze Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 569 Dahası Reaksiyon skoru 216 Konum Turkiye İsim Umut BEDİR İlgilendiği Kategoriler Tasarım ve Oyun Instagram chox.ia Steam https://steamcommunity.com/id/untiliwin/ Discord umt.bdr 6 Mart 2024 #15 EgeLances yazmış: Hocam klavyeyi hala kullanıyor musunuz, herhangi bir sorun var mı bende almayı düşünüyorum Devamı için tıklayın... Şu an hala kullanıyorum. Günde minimum 8-10 saat başındayım ve çok memnunum, herhangi bir tel sesi, klavyede silinme veya kullanımında problem yok
EgeLances yazmış: Hocam klavyeyi hala kullanıyor musunuz, herhangi bir sorun var mı bende almayı düşünüyorum Devamı için tıklayın... Şu an hala kullanıyorum. Günde minimum 8-10 saat başındayım ve çok memnunum, herhangi bir tel sesi, klavyede silinme veya kullanımında problem yok