Kablosuz Ağ Adaptör Önerisi

HipsterX

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
200
Merhaba, iyi günler.
Yeni bir masaüstü bilgisayarlar topladım anakartımda wi-fi özelliği olmadığı için bir adaptör almak istiyorum.Pcie mi USB mi tercih etmeliyim ? Modemim ile bilgisayarımın arası biraz uzak ve 1 adet duvar var. 5ghz desteklemesi benim için çok önemli. Uygun fiyatlı bu tarz bir ürün biliyor musunuz ?

Merhaba, iyi günler.
Yeni bir masaüstü bilgisayarlar topladım anakartımda wi-fi özelliği olmadığı için bir adaptör almak istiyorum.Pcie mi USB mi tercih etmeliyim ? Modemim ile bilgisayarımın arası biraz uzak ve 1 adet duvar var. 5ghz desteklemesi benim için çok önemli. Uygun fiyatlı bu tarz bir ürün biliyor musunuz ?
TP-Link Archer T3U alabilirsin. PCIe arıyorsan Intel AX200 alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam 802.11ac istiyor. 802.11n değil.

TP-Link Archer T3U alabilirsin. PCIe arıyorsan Intel AX200 alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam 802.11ac istiyor. 802.11n değil.
Archer T3U için modemim biraz uzakta çekim mesafesi için bir zorluk çeker miyim ?

Çok teşekkür ederim ilginiz için size bir model daha sormak istiyorum aklıma takıldı. Link

Çok teşekkür ederim ilginiz için size bir model daha sormak istiyorum aklıma takıldı. Link
Bu TP-Link Archer T3U serisinde Realtek'in yongası mevcut. Dark gibi markalar alınmamalı Wi-Fi kartı olarak birde. Driver vs. sorunu olursa hiçbir yerde sürücüsü yok.

Pcıe daha sağlıklı olur asusun PCE-AC51 modeline bakın, 5Ghz desteğide mevcut.

Geri