Öneri Kablosuz ağ adaptörü önerisi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
23,310
Bütçe
200
PCI girişli olması önceliğim ancak olmasa da olur. Ürünün beni 5-6 yıl boyunca bozulmadan götürmeli ve yeni teknolojileri desteklemeli. Ne önerirsiniz?
Aliexpress'de F/P ürünler görmüştüm, onlardan da önerebilirsiniz. Gümrük vergisi hariç 200 verebilirim o ürünlere.

Son düzenleme:
80 TL'lik gümrük vergisi varmış, o da dahilse olabilir.
Amazon.com.tr de olan ürünler türkiye de satılan ürünler değil mi ?
Ben mi yanlış biliyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5.8 KB · Hit: 50

Bunlara bakılabilir. En az Wi-Fi 5 bir Wi-Fi adaptörü almanı öneririm.

Yorumları güzel gümrük vb. uğraşırım diyorsan alınabilir.
Gümrük sorun değil, acelesi de yok zaten. Şimdiki ürünüm arada bağlantıyı kesiyor sadece ama geri bağlayarak çözülüyor.
Post automatically merged:

Bunlara bakılabilir. En az Wi-Fi 5 bir Wi-Fi adaptörü almanı öneririm.
Antenli olanlar daha iyi çekmez mi aslında. Diş anlamında. Bu ürün nasıl sizce? Çipi baya kaliteli gördüğüm kadarıyla.
Çift bant 3000Mbps Wifi 6 Intel AX200 PCIe kablosuz Wifi adaptörü 2.4G/5Ghz 802.11ac/ax Bluetooth 5.0 AX200NGW Wi fi kartı PC için|Ağ Kartları| - AliExpress

Gümrük sorun değil, acelesi de yok zaten. Şimdiki ürünüm arada bağlantıyı kesiyor sadece ama geri bağlayarak çözülüyor.
Post automatically merged:

Antenli olanlar daha iyi çekmez mi aslında. Diş anlamında. Bu ürün nasıl sizce? Çipi baya kaliteli gördüğüm kadarıyla.
Çift bant 3000Mbps Wifi 6 Intel AX200 PCIe kablosuz Wifi adaptörü 2.4G/5Ghz 802.11ac/ax Bluetooth 5.0 AX200NGW Wi fi kartı PC için|Ağ Kartları| - AliExpress
Eğer aliexpress'ten alabilirseniz bunu alabilirsiniz. Toplam 2974Mbps hız az değil. Bir de anten'i olanlar daha iyi çeker lafı biraz şehir efsanesi.

Geri