Öneri Kablosuz ağ adaptörü önerisi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
23,310
Bütçe
200
PCI girişli olması önceliğim ancak olmasa da olur. Ürünün beni 5-6 yıl boyunca bozulmadan götürmeli ve yeni teknolojileri desteklemeli. Ne önerirsiniz?
Aliexpress'de F/P ürünler görmüştüm, onlardan da önerebilirsiniz. Gümrük vergisi hariç 200 verebilirim o ürünlere.

Son düzenleme:
80 TL'lik gümrük vergisi varmış, o da dahilse olabilir.
Amazon.com.tr de olan ürünler türkiye de satılan ürünler değil mi ?
Ben mi yanlış biliyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5.8 KB · Hit: 50

Bunlara bakılabilir. En az Wi-Fi 5 bir Wi-Fi adaptörü almanı öneririm.

Yorumları güzel gümrük vb. uğraşırım diyorsan alınabilir.
Gümrük sorun değil, acelesi de yok zaten. Şimdiki ürünüm arada bağlantıyı kesiyor sadece ama geri bağlayarak çözülüyor.
Post automatically merged:

Bunlara bakılabilir. En az Wi-Fi 5 bir Wi-Fi adaptörü almanı öneririm.
Antenli olanlar daha iyi çekmez mi aslında. Diş anlamında. Bu ürün nasıl sizce? Çipi baya kaliteli gördüğüm kadarıyla.
Çift bant 3000Mbps Wifi 6 Intel AX200 PCIe kablosuz Wifi adaptörü 2.4G/5Ghz 802.11ac/ax Bluetooth 5.0 AX200NGW Wi fi kartı PC için|Ağ Kartları| - AliExpress

Gümrük sorun değil, acelesi de yok zaten. Şimdiki ürünüm arada bağlantıyı kesiyor sadece ama geri bağlayarak çözülüyor.
Post automatically merged:

Antenli olanlar daha iyi çekmez mi aslında. Diş anlamında. Bu ürün nasıl sizce? Çipi baya kaliteli gördüğüm kadarıyla.
Çift bant 3000Mbps Wifi 6 Intel AX200 PCIe kablosuz Wifi adaptörü 2.4G/5Ghz 802.11ac/ax Bluetooth 5.0 AX200NGW Wi fi kartı PC için|Ağ Kartları| - AliExpress
Eğer aliexpress'ten alabilirseniz bunu alabilirsiniz. Toplam 2974Mbps hız az değil. Bir de anten'i olanlar daha iyi çeker lafı biraz şehir efsanesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,042
Son üye
Prometheus4646
Geri